Αρχική » "ΕΡΕΥΝΕΣ" » Νέες εμπειρίες… Τηλεκπαίδευση 2020… Τα παιδιά τι λένε…;;;

Πρόσφατα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια

Νέες εμπειρίες… Τηλεκπαίδευση 2020… Τα παιδιά τι λένε…;;;

Θα θέλαμε να δούμε την γνώμη των ΠΑΙΔΙΩΝ

για την «εξ αποστάσεως διδασκαλία»,

σύγχρονη (meeting rooms) και ασύγχρονη (η-τάξη)…

Μπορούν να γράψουν σχόλια εδώ, κάτω από αυτό το άρθρο.

Απαραίτητο όνομα (θα φαίνεται)

και e-mail (ΔΕΝ θα φαίνεται, θα το βλέπουν ΜΟΝΟ οι διαχειριστές του blog)…

Αλλά, ΠΡΟΣΟΧΗ… Να μην αναφερθούν συγκεκριμένα σε καθηγητές/τριες, ούτε σε μαθήματα…

Ζητάμε γενικές απόψεις…

Αν τους «ξεφύγει» συγκεκριμένη αναφορά, δεν θα εγκριθεί άμεσα το σχόλιο…

ΔΕΝ θα το απορρίψουμε βέβαια,

αλλά  θα τους ζητήσουμε να ξαναγράψουν, να το διορθώσουν…

Περιμένουμε…

.

 


10 Σχόλια

  1. Εφόσον δε μπορούμε να παρακολουθήσουμε μαθήματα στο σχολείο, η εκπαίδευση εξ αποστάσεως μας βοηθάει τουλάχιστον να είμαστε σε επαφή με τα μαθήματα και τους καθηγητές μας…Ελπίζω να ξαναγυρίσουμε στο σχολείο σύντομα!!!

  2. Καλησπέρα και από μένα.
    Αρχικά θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους τους μαθητές καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλη προθυμία στην σύγχρονη εκπαίδευση. Σαφώς όλοι θα προτιμούσαμε να είμαστε στην τάξη… Ωστόσο αφού δε γίνεται αυτό, σίγουρα η Τηλεκπαίδευση είναι ένας τρόπος μάθησης που διατηρεί την επαφή μας. Να ξέρετε πως μας λείπετε πολύ!!! Περιμένουμε λοιπόν να σας δούμε όλους από κοντά!!!
    Καλή Ανάσταση

  3. Η εξ αποστάσεως διδασκαλία μου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Σίγουρα δεν είναι όπως στο κανονικό μάθημα, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να μην μείνουμε πίσω. Το μόνο που με έχει δυσκολέψει μέχρι στιγμής είναι ότι κάποιες φορές όταν ο καθηγητής μας μαθαίνει κάτι καινούριο δυσκολεύομαι να το καταλάβω και δεν είναι και τόσο εύκολο να ρωτήσω και να μου απαντήσει ο καθηγητής σε αυτό που τον ρώτησα.

  4. Θεωρώ ότι η τηλεκπαιδευση είναι εποικοδομητική , ενδιαφέρουσα. Καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά με επαναλήψεις αλλά και να προχωρησουμε την υλη. Συγχαρητήρια στους καθηγητές μου και στην όλη προσπαθεια που κάνουν

  5. Πιστεύω πως η «εξ αποστάσεως διδασκαλία» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνουμε μαθήματα αυτό το διάστημα που δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, αν και μερικές φορές η σύνδεση δεν καλή και χάνουμε χρόνο από το μάθημα.

  6. Από την στιγμή που δεν μπορούμε να πηγαίνουμε στο σχολείο, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι πολύ χρήσιμη, για την αναπλήρωση των χαμένων μαθήματών. Γενικά οι απόψεις μου απέναντι στα ηλεκτρονικά μαθήματα είναι αρκετά θετικές διότι είναι πιο σύντομα και πιο εύκολα. Οι ασκήσεις που μας βάζουν βέβαια είναι πιο πολλές γιατί πιστεύω πως από την ώρα που τα μαθήματα(meeting rooms) είναι πιο σύντομα τότε οι ασκήσεις πρέπει να είναι περισσότερες καθώς έχουμε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Σχολιάστε

Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ΑΡΧΕΙΟ

Kατηγορίες

European Radio Logo

Σελίδες

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς