Αρχική » ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ » Συγχαρητήρια!

Πρόσφατα άρθρα

Συγχαρητήρια!

Στις 20 Μαΐου η χορωδία μας ταξίδεψε στην Ιταλία με σκοπό να συμμετάσχει στον 25ο Διεθνή Διαγωνισμό “La Cameneo d’ Oro” στο Angri ( Salerno) Italy. Τόσο τα παιδιά όσο και η μουσικός μας, κα Όλγα  Πριμέντα  ¨πάλεψαν¨  με χαρά και ενθουσιασμό όλο αυτό το διάστημα της σκληρής προετοιμασίας, θυσιάζοντας συχνά ακόμα και τα σαββατοκύριακα τους και τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο. Όμως κάθε πρόβα δεν ήταν μια απλή, τυπική πρόβα. Ήταν μια πρόβα στην οποία όλοι βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο, μια πρόβα στην οποία όλοι λειτουργούσαν σαν μια τεράστια παρέα και από την όποια φυσικά δεν έλειπαν τα αστεία και οι όμορφες στιγμές. Ύστερα από πολλές πρόβες και αρκετές δυσκολίες,  η χορωδία μας, η δική μας χορωδία, κατάφερε όχι μόνο να τα πάει εξαιρετικά αλλά και να βγουν πρώτοι!!

Συγχαρητήρια σε όλους έναν προς έναν ξεχωριστά!

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


6 Σχόλια

  1. Μπράβο Αιμιλία μου! Δεν θα μπορούσες να τα περιγράψεις καλυτερα, οχι μόνο σαν Πρόεδρος του 15μελους, αλλά και σαν μέλος αυτής της σπουδαίας χορωδίας που πέρσι στην Καρδίτσα πήρες κι εσύ την χαρά της προκρισης! Σαν γονιός συνειδητοποιώ πόσο τυχερά είναι τα παιδιά του 4ου Γυμνασίου που έχουν τόσο αξιόλογους καθηγητές σαν την κυρία Πριμεντα, αλλά και άλλους που έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τα παιδιά μας, την όρεξη τους να δημιουργήσουν πράγματα που διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών και δεν επαναπαυονται σε ένα απλό μάθημα διδασκαλίας! Ας μην ξεχνάμε τα βραβεία του κ. Λεοντοκιανακου, της κ. Μητσιου (από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!) του κ.Λαμπρινιδη και άλλων!

  2. Συγχαρητήρια σε όλους!!! Αιμιλία μου χαίρομαι πολύ για σας, γιατί είστε παιδιά εργατικά, έχετε στόχους και εκτιμάτε την καθηγήτρια σας!!! Αναγνωρίζετε την αξία της, την ευαισθησία της και την εργατικότητα της!!! Είστε πολύ τυχερά παιδιά που βρέθηκε στο δρόμο σας η κα Πριμέντα, σας διεύρυνε τους ορίζοντες και σας οδήγησε σε εμπειρίες που θα σας ακολουθούν για όλη σας τη ζωή!!!
    Μπράβο σας!!!! Χαίρομαι πολύ που προοδεύετε και επιτυγχάνετε τους στόχους σας!!!!
    Εύχομαι σε όλους σας και άλλες πολλές επιτυχίες και ένα λαμπρό μέλλον !!! Συγχαρητήρια και στις οικογένειες σας που σας στηρίζουν!!!!

  3. Αιμιλία μας, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την μαέστρο μας για την επιτυχία και σε εσένα για όσα περιγράφεις!
    Το κείμενο σου αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το δρόμο που οδηγεί, συχνά με όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, σε θετικό αποτέλεσμα!
    Το αποτέλεσμα το ίδιο αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει η έμπνευση, η ψυχή και η θέληση και φυσικά ομαδικότητα και καλή συνεργασία…γίνονται θαύματα!

  4. Αιμιλία μας,εκπροσωπείς επάξια το δεκαπενταμελές συμβούλιο του σχολείου μας,ένα σχολείο του οποίου η φήμη έφτασε στα πέρατα της οικουμένης χάρη στο ταλέντο,την επιμονή, το μεράκι και τη σκληρή δουλειά των μελών της χορωδίας με την καθοδήγηση μιας παρουσίας που ακούει σε ένα πολύ μελωδικό όνομα….Πριμέντα!!!

  5. Συγχαρητήρια Αιμιλία που το κοινοποιείς. Συγχαρητήρια πολλά πολλά σε όλα τα παιδιά και στην εξαιρετική κ. Πριμεντα μας που τα ενέπνευσε, τα καθοδήγησε και έφτασαν σ’ αυτήν την επιτυχία. Νομίζω ότι είναι μοναδική εμπειρία για όλα. Τους περιμένουμε με πολλή χαρά, μας έκαναν πολύ υπερήφανους!!!!!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΑΡΧΕΙΟ

Kατηγορίες

European Radio Logo

Σελίδες

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς