Έναρξη σχολικού έτους 2021 – 2022

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22   Σάββατο 11-9-2021

Καλησπέρα και καλή σχολική χρονιά σε όλους σας!

Καλωσορίζουμε τους μαθητές μας και ιδιαίτερα αυτούς της πρώτης τάξης, τα πρωτάκια μας! Δυστυχώς και η φετινή χρονιά προβλέπεται δύσκολη από άποψης πανδημίας! Γι αυτό ζητούμε την κατανόησή σας, όπως κάνατε τα δύο προηγούμενα χρόνια, για μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε και εφέτος, συμμορφούμενοι πάντα στις υποδείξεις των ειδικών!

Οι μαθητές από το Σαββατοκύριακο πρέπει να έχουν κάνει όλοι το σελφτέστ και να έχουν μαζί τους την καρτέλα με το αποτέλεσμα, εκτυπωμένο προς επίδειξη! Μετά τον αγιασμό Θα δοθούν κενά έντυπα δήλωσης του σελφτέστ (για όσους δεν έχουν) και στους μαθητές της Α τάξης έντυπο δελτίου υγείας για να το προσκομίσουν άμεσα, (αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί από παιδίατρους)  προκειμένου να συμμετέχουν  στο μάθημα της γυμναστικής.

Για το προσεχές διάστημα σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω.

  • Αγιασμός. Την Δευτέρα 13/9 και ώρα 10:30 π.μ. θα γίνει ο Αγιασμός στο σχολείο μας. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του Αγιασμού.
  • Βιβλία. Την Τρίτη 14/9 θα δοθούν τα βιβλία στους μαθητές. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Οι μαθητές της Α τάξης θα προσέλθουν στις 9 π.μ., οι μαθητές της Β στις 10:30 π.μ., και οι μαθητές της Γ τάξης στις 11:30 π.μ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουν βιβλία είναι: α) να έχουν μαζί τους σχολική τσάντα πλάτης ή κοινή τσάντα, κατά προτίμηση πάνινη και β) να επιδείξουν το αποτέλεσμα του σελφτέστ! Χωρίς επίδειξη της καρτέλας του σελφτέστ, δεν θα δοθούν βιβλία!
  • Μαθήματα. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 15/9 στις 8:00 π.μ. με τετράωρα στην αρχή και στην συνέχεια με πλήρες πρόγραμμα αφού για πρώτη φορά βρίσκονται στη θέση τους όλοι οι εκπαιδευτικοί!

Σύντομα θα επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας (μαιλ και κινητά) των κηδεμόνων, προπάντων των μαθητών της Α τάξης. Όσοι δεν λάβετε το αντίστοιχο κείμενο στα μαιλ σας, παρακαλούμε να αποστείλετε στο σχολείο ένα ενεργό μαιλ!

Και πάλι καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και προκοπή σε σας και στα παιδιά σας!

Ο Διευθυντής

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΕ80

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση