ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ KINDERLAND) – ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ημερήσια εκδρομή στον Κάλαμο Αττικής την Τρίτη 23/5/2023 (κατασκήνωση Kinderland) τα παρακάτω:

  1. Η προσέλευση το πρωί στο σχολείο θα γίνει κανονικά από 08:05 ως 08:15. Πρωινή ζώνη (07:00 – 08:00) δεν θα λειτουργήσει. Τα παιδιά με το που έρχονται σχολείο θα πηγαίνουν στις αίθουσές τους για καταμέτρηση και τελευταίες οδηγίες. Οι συνοδοί γονείς θα περιμένουν στο προαύλιο. Όταν βεβαιωθούμε ότι έχουν έρθει όλα τα πούλμαν και έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την Τροχαία Αθηνών θα πηγαίνουμε τμήμα τμήμα στα πούλμαν. Πίσω από κάθε τμήμα θα ακολουθούν οι συνοδοί γονείς. Μόλις ολοκληρωθεί η επιβίβαση όλων των τμημάτων (μαθητών και γονέων) θα αναχωρήσουμε για Κάλαμο. Κάθε τμήμα θα μπει σε συγκεκριμένο πούλμαν με το οποίο και θα επιστρέψει. Ανακοίνωση για τα τμήματα και σε ποιο πούλμαν θα μπουν υπάρχει στον πίνακα στο τέλος.
  2. Όταν φτάσουμε στην κατασκήνωση προσέξτε να μην αφήσετε πράγματα μέσα στα πούλμαν. Στην συνέχεια θα οδηγηθούμε όλοι στον χώρο της τραπεζαρίας, ο οποίος είναι κοντά σχετικά στην είσοδο, για να πάρουμε οδηγίες από τον υπεύθυνο της Κατασκήνωσης. Μετά τις οδηγίες θα μπορούν παιδιά και γονείς θα μπορούν να διαλέξουν ένα χώρο στη σκιά για να έχουν ως βάση τους (όπου θα αφήσουν και τα πράγματά τους).
  3. Τα παιδιά θα έχουν μαζί τους νερά, καπέλο, δεύτερα ρούχα να αλλάξουν και καλό είναι να έχουν φαγητό. Στο χώρο της κατασκήνωσης λειτουργεί κυλικείο.
  4. Τα παιδιά που θα έχουν μαζί τους αθλητικό υλικό (μπάλες, ρακέτες τένις ή πινκ πονκ κλπ) να έχουν γράψει πάνω το ονοματεπώνυμο και το τμήμα τους. Θα υπάρχει και αθλητικό υλικό στην κατασκήνωση, αλλά καλό είναι τα παιδιά να έχουν και δικό τους.
  5. Η αποχώρηση από την Κατασκήνωση θα γίνει μετά από ανακοίνωση που θα γίνει από τα μεγάφωνα του χώρου (λίγο μετά τις 15:00 ανάλογα με τον καιρό). Θα συγκεντρωθούμε πάλι ανά τμήμα (με τον υπεύθυνο/η εκπαιδευτικό) στο χώρο της τραπεζαρίας και θα μπούμε στα ίδια πούλμαν για να επιστρέψουμε. Σας παρακαλούμε να φροντίσετε να πάρετε από την κατασκήνωση και τα πούλμαν τα πράγματά σας, όπως και των παιδιών σας. Η επιστροφή στο χώρο πίσω από την εκκλησία Εισόδια της Θεοτόκου αναμένεται από 16:00 ως 17:00 (ανάλογα ρτην κίνηση, τον καιρό κλπ). Όσα παιδιά δεν συνοδεύονται από γονείς θα επιστρέψουν στο χώρο του σχολείου από όπου θα αποχωρήσουν.
  6. Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη μετακίνηση με τα πούλμαν πρέπει να είναι όλοι καθισμένοι και δεμένοι  στις θέσεις τους.
  7. Στο χώρο της κατασκήνωσης απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς, το κόψιμο κλαδιών, το σκαρφάλωμα σε δέντρα και εγκαταστάσεις. Η χρήση νερού από τις κοινόχρηστες βρύσες είναι αποκλειστικά για να γεμίζουν τα μπουκάλια τους. Στις τουαλέτες μπορούν να πλένονται και να αλλάξουν. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΓΕΛΑ. Οι οδηγοί των πούλμαν δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε βρεγμένα παιδιά.
  8. Στο χώρο υπάρχει οργανωμένο ιατρείο με νοσηλεύτρια, δίπλα από το χώρο της τραπεζαρίας. Για οποιοδήποτε θέμα θα ενημερώνετε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τη νοσηλεύτρια του σχολείου μας. Αν υπάρχουν παιδιά με αλλεργία σε γύρη, πεύκα κλπ, καλό είναι να έχουν ενημερώσει οι γονείς τους τον παιδίατρο, ώστε να λάβουν αν είναι απαραίτητο κάποιο αντισταμινικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Map 2020 no pools



Λήψη αρχείου