ΕΚΔΡΟΜΗ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ

Η Γ τάξη του σχολείου μας στις 16-5-2023 επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών όπου ξεναγήθηκε από έμπειρους ξεναγούς. Είδαν από κοντά όσα διδάχτηκαν στο μάθημα της Ιστορίας και ένιωσαν σαν Μυκηναίοι!!!

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Silo Art Factory όπου κατασκεύασαν με πηλό δικές τους δημιουργίες. 

IMG 3990 IMG 3971IMG 3972IMG 3992 IMG 3993

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (Τοπικός Σύνδεσμος Αρκαδίας) σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, το Δήμο Τρίπολης και το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Καστρίου, οργάνωσε Μαθητικό Φεστιβάλ-Ημέρα Δράσης με τίτλο “κτίζουμε γέφυρες”.

Πήραν μέρος 210 μαθητές/μαθήτριες από σχολεία & φορείς μεταξύ των οποίων και το δικό μας.

Το σχολείου μας συμμετείχε στο εν λόγω φεστιβάλ με τους μαθητές της Δ1 τάξης  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου,   στο 3ο Δημοτικό Σχολείου Τρίπολης. Οι μαθητές μας παρουσίασαν δρώμενο και συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις.

Θερμά συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία τους και την εκπροσώπηση του σχολείου μας καθώς και στις εκπαιδευτικούς μας Πάπαρη Γεωργία και Παπλιάκου Αικατερίνη για την προετοιμασία και την πρωτοβουλία τους.ΦΕΣΤΙΒΑΛ

1

2

3