ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

λήψηςΟι εγγραφές  στην  Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθούν από  1-3-2023 έως και 20-3-2023, με εγγραφόμενους τους μαθητές που έχουν γεννηθεί από 1-1-2017 έως και 31-12-2017.  

Δικαιολογητικά εγγραφής:

  • Αίτηση Δήλωση Εγγραφής (χορηγείται από τη Σχολική Μονάδα)
  • Πιστοποιητικό Γέννησης (αναζητείται από τη Σχολική Μονάδα)
  • Βιβλιάριο Υγείας (το οποίο αποδεικνύει ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται)
  • Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (χορηγείται από τη Σχολική Μονάδα και συμπληρώνεται από ιατρό. Εναλλακτικά αναζητείται στο διαδίκτυο.)
  • Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Εκκαθαριστικό Εφορίας, μισθωτήριο συμβόλαιο ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο. Γίνονται δεκτά και αποδεικτικά από ιδιωτικούς παρόχους, αφού προσκομιστούν δύο τύποι π.χ. κινητή τηλεφωνία και ηλεκτρική ενέργεια).
  • Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου (χορηγείται από το Νηπιαγωγείο).

Οι εκπρόθεσμες εγγραφές (αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 20η Μαρτίου 2023) γίνονται κατόπιν έγκρισης της Διευθύντριας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, η οποία ορίζει και το σχολείο εγγραφής.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης εγγράφονται οι μαθητές που δηλώνουν ως διεύθυνση κατοικίας:

 Το τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: σημείο τομής Ναυπλίου με Λεωφόρο Ο.Η.Ε.-Ναυπλίου-Δούνια-Ρήγα Φεραίου-Ερυμάνθου έως σημείο τομής με Ξάνθου-Ξάνθου-Ρήγα Φεραίου – Αθ. Κοτσάνη – Γ. Μουτζουροπούλου έως σημείο τομής με Ναυπλίου.

 Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο για τον προγραμματισμό της επίσκεψης.                    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2710238095.                            

    Τρίπολη 22 Φεβρουαρίου 2023

                                 

λήψης 1