Ενημερωτικό Σημείωμα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη λειτουργίας της Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) στο σχολείο μας. Η ΕΔΕΑΥ απαρτίζεται από τη Διευθύντρια του σχολείου, τη δασκάλα του τμήματος Ένταξης, την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό.  Ο στόχος της είναι η ομαλή ένταξη στη σχολική μονάδα όλων των μαθητών, χωρίς διακρίσεις, η υποστήριξη αυτών και των οικογένειών τους καθώς και η αντιμετώπιση δυσκολιών που προκύπτουν εντός του σχολικού  περιβάλλοντος.

Προκειμένου τα μέλη της  ΕΔΕΑΥ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές που το έχουν ανάγκη είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.  Για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί από τον γονέα του/της μαθητή/τριας να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση (ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΕΑΥ), ότι αποδέχεται τη συνεργασία του με την  ΕΔΕΑΥ.

Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΕΑΥ, είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο, που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου μας:  2710238095 για να οριστεί μια συνάντηση. Η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος της επιτροπής θα δέχονται γονείς, κάθε Τετάρτη, 11.45π.μ.-12.25μ.μ. (κατόπιν ραντεβού).

Η Διεύθυνση και το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τη φοίτηση, την πρόοδο και τη συμπεριφορά των μαθητών μας.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια του 4 ου Δημοτικού Σχολείου

Γεωργία Τζιούμη