Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του προγραμματισμού μέσα από μια ιδιαίτερα δημιουργική και βιωματική δράση με το Micro:bit, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού ΤΠΕ, κας Γεωργίας Μπελεσιώτη.
Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με βασικές έννοιες του προγραμματισμού, ανέπτυξαν τη λογική και τη δημιουργική τους σκέψη και δημιούργησαν τις δικές τους ψηφιακές εφαρμογές και κατασκευές χρησιμοποιώντας το Micro:bit.
Μέσα από τη συνεργασία, τον πειραματισμό και τη διερεύνηση, οι μαθητές καλλιέργησαν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανακάλυψαν πως η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο μάθησης, έκφρασης και δημιουργίας.

