ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σας ανακοινώνουμε τα εξής:

Τη Δευτέρα 14/09/2020, οι μαθητές μας θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 08:00 π.μ. έως τις 08:15 μ.μ.. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 μ.μ. και όλοι οι μαθητές μας θα αποχωρήσουν στις 12:00 μ.μ..

Το δρομολόγιο προσέλευσης του λεωφορείου μεταφοράς των μαθητών μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ το δρομολόγιο αποχώρησης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ. περίπου.

Παρακαλούμε, φροντίστε να έχουν όλοι οι μαθητές μας το δεκατιανό τους και τη σχολική τους τσάντα, γιατί θα μοιραστούν τα βιβλία. Με δεδομένο ότι δεν έχουν ακόμη διανεμηθεί στο σχολείο μας οι προστατευτικές μάσκες και το ατομικό δοχείο νερού, παρακαλούμε να έχουν μαζί τους το μπουκαλάκι με το νερό και δύο προστατευτικές μάσκες σε ξεχωριστά σακουλάκια. Καλό είναι να έχετε σημαδέψει τις μάσκες (κέντημα, ανεξίτηλος μαρκαδόρος), ώστε να αποφύγουμε την πιθανότητα να χαθούν.

Από την Τρίτη 15/09/2020 και στο εξής, το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά (Πρωινό και Ολοήμερο Πρόγραμμα). Κανονικά θα εκτελούνται και τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών μας.

Η είσοδος στο σχολείο γονέων/κηδεμόνων ή άλλων προσώπων (εκτός των διδασκόντων, λοιπών μελών του προσωπικού και των μαθητών) δεν επιτρέπεται, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Παρακαλούμε στον τίτλο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων να συμπεριλαμβάνετε το ονοματεπώνυμο και την τάξη του παιδιού σας.

Σημειώνουμε πως η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο σχολείο και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους αυτού.

Παρακαλούμε να μελετήσετε τις αναρτημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα Δημοτικά Σχολεία.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή πρόοδο,

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. Παλλήνης