Μήνας: Φεβρουάριος 2024

ΧελιδονίσματαΧελιδονίσματα

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β1   με την καθοδήγησης της εκπαιδευτικού μουσικής Σοφίας Ζιώγα, τραγουδούν τα Κάλαντα του Μάρτη και σας εύχονται καλό μήνα. Καλαντα του Μάρτη Στίχοι: Παραδοσιακοί Θράκης Μουσική: Κανάρης Κεραμάρης Καλή σας ακρόαση !

La tour EiffelLa tour Eiffel

Στο μάθημα των γαλλικών, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης (Στ1 και Στ2) συμμετείχαν σ’ ένα μικρό πρότζεκτ με θέμα τον πύργο του Άιφελ. Αρχικά, ατομικά ή σε μικρές ομάδες έψαξαν και βρήκαν πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή του πύργου. Έκαναν μια όμορφη και δημιουργική δουλειά!

exakousti georgakopoulou 10th primary school of glyfada 0

eTwinning: STEM EXPLORERS – Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2024eTwinning: STEM EXPLORERS – Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2024

Joint poetry work of the STEM EXPLORER team project (Ένα ποίημα σε σχέση με την ημέρα ασφαλούς διαδικτύου που αποτελεί κοινή εργασία της ομάδας STEM EXPLORER στα πλαίσια του e-Twinning έργου.    

SID2024 Save the date 500 2

SID2024 – Συμμετοχή σε διαδικτυακές εκδηλώσεις – SaferinternetSID2024 – Συμμετοχή σε διαδικτυακές εκδηλώσεις – Saferinternet

Συμμετοχή σε διαδικτυακές εκδηλώσει που διοργανώνει το SaferInternet – Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου με αφορμή την ημέρα Ασφαλούς διαδικτύου 2024 (SID2024)