ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΜΕ “ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ” ΚΑΙ “ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ”

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων  επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι “Σαλτιμπάγκος” και ομάδα διάδρασης με Σαπουνόφουσκες οι οποίοι πρόσφεραν χαρά, γέλιο, και θετική διάθεση στους μαθητές μας!

βραβεία συμμετοχής eTwinning

Στο πλαίσιο του προγράμματος eTwinning “Τρώω υγιεινά…μεγαλώνω σωστά” δόθηκαν βραβεία στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στο έργο.  Ευχαριστούμε θερμά το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου, το 1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, το 3ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πατρών και το Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία!

1718267598831

Συμμετοχή του Σχολείου στο δίκτυο «Διατροφή Περιβάλλον και Υγεία» του Κ.Π.Ε./Κ.Ε.ΠΕ.Α. Ιεράπετρας-Νεάπολης

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο “Διατροφική αγωγή με αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων”, το σχολείο μας συμμετείχε στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Αειφόρου Εκπαίδευσης με τίτλο: «Διατροφή Περιβάλλον και Υγεία» που συντονίζει το Κ.Π.Ε./Κ.Ε.ΠΕ.Α. Ιεράπετρας-Νεάπολης.



Λήψη αρχείου

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο “Διατροφική Αγωγή με αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων”

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας με τίτλο “Διατροφική Αγωγή με αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων” δόθηκαν στους μαθητές μας έπαινοι για τη συμμετοχή τους. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την υγιεινή διατροφή, να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους ικανότητες και να συνεργαστούν με μαθητές άλλων σχολείων ειδικής και τυπικής εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε συνδυασμό με τα εργαστήρια δεξιοτήτων και το έργο eTwinning “Τρώω υγιεινά…μεγαλώνω σωστά”, με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τη Διευθύντρια του σχολείου, την  πληροφορικό και τη νοσηλευτήρια.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οι μαθητές του σχολείου μας επιδόθηκαν σε δραστηριότητες σχετικές με το θέμα όπως κατασκευές, χειροτεχνίες, φύλλα εργασίας αλλά και φροντίδα αύλειου χώρου(καθαριότητα, πότισμα δέντρων και φυτών).

 

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ !!!

Χρόνια πολλά στο Δημήτρη μας που είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με τους συμμαθητές και τους φίλους του!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

Μαθητές της Β΄και Γ΄τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν τον παιδότοπο της περιοχής όπου έπαιξαν διασκέδασαν και αλληλεπίδρασαν στο συγκεκριμένο χώρο.