Αρχείο ημέρας 6 Απριλίου 2019

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

DRONE VIDEO

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ !!!
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ !!!

Untitled design

Απινιδωτής σχολείου

22222222

ΝΟΥΣ Ινστιτούτο

ΝΟΥΣ Ινστιτούτο

«Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες-

«Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες-

Σαν σήμερα

15/4/1912: Βυθίζεται ο «Τιτανικός»
Βυθίζεται ο «Τιτανικός», ύστερα από ένα φοβερό χτύπημα με παγόβουνο στο Βόρειο Ατλαντικό. Από τους 2.340 επιβαίνοντες, χάνονται στα παγωμένα νερά οι 1.595 .
   - Σχετικές αναρτήσεις

15/4/421 π.Χ: Η Σπάρτη και η Αθήνα διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου, υπογράφοντας τη «Νίκειο Ειρήνη»... Θα διαρκέσει μόνο έξι χρόνια.
Η Σπάρτη και η Αθήνα διακόπτουν τις εχθροπραξίες κατά τη διάρκεια του πελοποννησιακού πολέμου, υπογράφοντας τη «Νίκειο Ειρήνη»... Θα διαρκέσει μόνο έξι χρόνια.
   - Σχετικές αναρτήσεις

15/4/: Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης
H Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης (World Art Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
   - Σχετικές αναρτήσεις


Create your own banner at mybannermaker.com!

Kατηγορίες

European Radio Logo

Αρχείο δημοσιεύσεων

Ημερολόγιο άρθρων

Απρίλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Τελευταία άρθρα

Διαχείριση δικτυακού τόπου : Λάμπρου Κων/νος & Ποντικάκος Παναγιώτης

Ημερίδα: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

 

To 4o  Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 , στις 6:00 μμ. διοργανώνει -στο χώρο του σχολείου μας- ημερίδα με θέμα:

“Αντιμετώπιση  Σχολικού Εκφοβισμού /  Στήριξη  Μαθητών/τριών   /  Συνεργασία   Σχολείου – Γονέων / Κηδεμόνων”

Ομιλήτρια θα είναι η κ. ΚΡΑΛΙΔΟΥ   ΣΟΦΙΑ  (Κοινωνική Λειτουργός  Τ.Ο.Μ.Υ.  Ευκαρπίας).

Σας περιμένουμε!

ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια

Tη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2019 στην αυλή του σχολείου μας  έλαβε χώρα το βιωματικό εκπαιδευτικό  πρόγραμμα  Κυκλοφοριακής  Αγωγής  «ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια».Στο πρόγραμμα συμμετείχαν – με μεγάλη χαρά- οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας.

Περίσσότερες πληροφορίες  σχετικά με το πρόγραμμα αναδημοσιεύονται στη συνέχεια, από τον ιστότοπο: ACTIVE HELLAS.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια» δημιουργήθηκε και υλοποιείται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ACTIVE HELLAS, που έχει ως βασικούς τομείς δράσης την Εκπαίδευση, τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, και το Περιβάλλον.

Το πρόγραμμα είναι βιωματικό και απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού & νέους/νέες όλων των τάξεων Γυμνασίου & Λυκείου, που έχουν επαρκή γνώση οδήγησης ποδηλάτου. Χωρίζεται σε δυο εκπαιδευτικές ενότητες και υλοποιείται από ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών (γυμναστές – ποδηλάτες) σε Σχολεία της Χώρας. Επίσης, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία, Περιφέρειες, Δήμους, Τροχαία, Επιμελητήρια και άλλους φορείς, το πρόγραμμα δύναται να υλοποιηθεί και σε άλλους Δημόσιους Χώρους όπως, πλατείες, πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, κ.ά..

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να αναγνωρίζουν τα σήματα που αφορούν τη διακίνηση των τροχοφόρων, να ‘’διαβάζουν’’ τους κινδύνους που παραμονεύουν στο δρόμο και πώς να τους αποφεύγουν, να σχεδιάζουν ασφαλείς διαδρομές με το ποδήλατο τους, να σέβονται και να τηρούν τους κανόνες.

Για την υλοποίηση του προγράμματος χρησιμοποιούνται ποδήλατα διαφόρων τύπων και κατηγοριών, εξοπλισμός και κράνη, που πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση