9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

0

Συγγραφέας: 4ο Δ.Σχ. Έδεσσας | Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Ενημέρωση | , στις 06-10-2022

1

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το σχολείο μας οργάνωσε και να υλοποίησε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως ομαδικά και ατομικά παιχνίδια στο αθλητικό κέντρο ‘”Πασά Τσαϊρ”, εικαστικές δημιουργίες στις τάξεις τους, και προβολές ταινιών, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την άσκηση για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Την επιμέλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων είχε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κ. Κυριακόπουλος Δημήτριος σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους δασκάλους τους!

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την υλοποίηση των δραστηριοτήτων:

https://www.canva.com/design/DAFTP_lL6Xw/LE-VY3zouUiMOOyX74sX5A/view?utm_content=DAFTP_lL6Xw&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση