4ο Δ.Σ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ -ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤ ΤΑΞΗΣ ΝΙΚΟ ΚΟΥΣΙΔΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Ρ1 Ρ2

Ο Νίκος Κουσίδης μαθητής της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου συμμετείχε με την Ομάδα του  στις 9/5/2024, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής στην Οράντεα της  Ρουμανίας με  θέμα το ΣΟΥΜΟ και ένα ελεύθερο.Το τμήμα Ρομποτικής δημιουργήθηκε φέτος στο 5ο Δ.Σ Διδυμοτείχου.Οι μαθητές/τριες της Ομάδας του μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας,υπομονής φτιάχνουν ρομπότ με Lego – τουβλάκια και τα κάνουν να κινούνται με μηχανισμό , αυτά  έχουν κάμερες και αισθητήρες.

Επίσης ο Νίκος Κουσίδης διακρίθηκε με την Ομάδα του στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα  παίρνοντας τη  δεύτερη θέση στο uml challenge.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του 4ου Σχολείου συγχαίρουν τον μαθητή της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου  και όλους τους συμμετέχοντες της Ομάδας του  για τη συμμετοχή του/τους στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής στην Οράντεα και τη διάκρισή του και τη διάκρισή του/τους στην 4η θέση.
Η επιτυχία του  τιμά πρωτίστως τον ίδιο αλλά και το Σχολείο  μας.
Νιώθουμε περήφανοι για τον μαθητή μας και του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι  υγιής και χαρούμενος! Επίσης, να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για την πνευματική καλλιέργεια και να προσπαθεί για την κατάκτηση της γνώσης με τον ίδιο ζήλο , ώστε να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε κάθε τομέα της ζωής του.

Συγχαίρουμε επίσης την καθηγήτρια Ρομποτικής κυρία Μαρία και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες και τα όνειρα των παιδιών τους.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων,

Η Διευθύντρια

Βασιλική Δελημπαλτά