ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ 2023

Χτες, Τετάρτη 29/12 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και  ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη δράση της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της κυρίας Έλλης, κατασκεύασαν ένα εναλλακτικό έλατο και το προσέφεραν στη βιβλιοθήκη, προκειμένου να την στολίσουμε χριστουγεννιάτικα. Στη συνέχεια παρακολούθησαν αφήγηση του βιβλίου “Το δώρο της Παπλωματούς”, συμμετείχαν σε παιχνίδι κατανόησης του κειμένου και τέλος “έραψαν” το δικό τους “πάπλωμα” που το διακόσμησαν με ζωγραφιές και ευχές. Σήμερα, 30/11, το δικό τους δέντρο έφεραν οι μαθητές του τμήματος Ε2΄ του 3ου Δ.Σ. Διδυμοτείχου που με τη σειρά τους παρακολούθησαν το πρόγραμμα κι έφτιαξαν το “πάπλωμά” τους.

Δ1 1 Δ2 1 Δ3 Δ4  Δ5 1 

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη υποδεχθήκαμε στην βιβλιοθήκη μας την Στ’ τάξη του 3ου Δ.Σ. Διδυμοτείχου Μας έφεραν το εναλλακτικό έλατο που έφτιαξαν για να στολίσουμε τον χώρο μας, παρακολούθησαν το “Δώρο της Παπλωματούς” κι έφτιαξαν κι αυτοί το δικό τους πάπλωμα, γεμάτο με όμορφες ζωγραφιές και ευχές!

Ανώνυμο σχέδιο 3  κ2κ18δ Δ7

«Κάθε μέρα Χριστούγεννα »!!!Ετσι νιώθουμε οτι είναι  κάθε φορά που μαθητές επισκέπτονται την βιβλιοθήκη του σχολείου μας ,προκειμένου να συμμετάσχουν στην Χριστουγεννιάτικη δράση!!!Ετσι και την Πέμπτη 7/12 οι μικροί μαθητές της Γ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου μας πρόσφεραν το οικολογικό δέντρο που έφτιαξαν, απόλαυσαν την ανάγνωση του παραμυθιού ,στόλισαν το δέντρο των ευχών και ετοίμασαν το δικό τους βιβλίο !🎄🎄🎄