4ο Δ.Σ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΒΡΟΥ

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Αντιγραφή ΛΟΓΟΤΥΠΟ 3  ΛΟΓΟΤΥΠΟ 2

 

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν οι μαθητές της Ε’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου για τη συμμετοχή τους και τη  διάκρισή τους στον Διαγωνισμό Λογότυπου της Μαθηματικής  Εταιρείας  Έβρου παίρνοντας το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  στο διαγωνισμό .

Οι μαθητές πήραν μέρος στο διαγωνισμό με τρία λογότυπα από τα οποία το ένα από αυτά  πήρε την 2η θέση καθώς και  μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ, αλλά πήρε την πρώτη θέση στην καρδιά μας. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην εκπαιδευτικό του σχολείου μας Μαρία Τότα η οποία οργάνωσε τους μαθητές και υποστήριξε τη δράση αυτή με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό,καθώς την δασκάλα της τάξης Μιχαήλ Χριστίνα για την υποστήριξη και συνεργασία τους μαθητές της και  την εκπαιδευτικό της Πληροφορικής  κυρία Τότα Μαρία.

Το δεύτερο Βραβείο συμβολίζει τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή ,τον μεγάλο φυσικομαθηματικό ο οποίος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του κόσμου για την προσφορά του στα μαθηματικά και την συνεργασία του με τον Αϊνστάιν για τη θεωρία της σχετικότητας και τη σχέση της οικογένειάς του με τον Νομό Έβρου και πιο συγκεκριμένα τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας.

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Αντιγραφή

1 5 2 6  

Έτσι δημιουργικά να συνεχίσετε  παιδιά στη ζωή σας με τόλμη και φαντασία!

Παπαμιχαήλ Δήμητρα