ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

044 4ο ΔΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ_signed_signed (1)

4ο Δ.Σ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2023

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου έγινε την Τρίτη 9/1/2023 πμ και ώρα 11.45πμ,στο σχολείο μας    παρουσία της Διευθύντριας Δελημπαλτά Βασιλικής,του Διδακτικού προσωπικού, των μαθητών και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας .

Η πίτα κόπηκε από την Διευθύντρια του Σχολείου μας, κυρία  Δελημπαλτά Βασιλική και μοιράστηκε σε όλες τις τάξεις και τα τμήματα .

Η τυχερή τάξη η ΣΤ΄με εκπαιδευτικό την Μαχαιρίδου Ελισάβετ έλαβε το τυχερό  κομμάτι της βασιλόπιτας με το αντίστοιχο δώρο των πενήντα ευρώ. Να πούμε πως η τάξη είναι υπερτυχερή  ,αφού είναι η 3η φορά που τυχαίνει το φλουρί της Βασιλόπιτας .Οι Τυχερές σχολικές  χρονιές  2019-2020στη  Γ΄τάξη και 2020-2021στη  Δ΄ τάξη με  εκπαιδευτικό την  Παπαμιχαήλ Δήμητρα.

Μετά την αποχώρηση των μαθητών από το χώρο, οι μαθητές έλαβαν  ατομική βασιλόπιτα ανά τάξη  με το αντίστοιχο δώρο που ήταν ένα βιβλίο.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές Καλοτυχία ,Υγεία και Καλή Πρόοδο , με πολλές  επιτυχίες και δημιουργική διάθεση στη ζωή τους!

Η βασιλόπιτα και τα ατομικά βασιλοπιτάκια ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας,τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Χρονιά με Υγεία και  δημιουργική διάθεση στο νέο τους έργο!

Παπαμιχαήλ Δήμητρα

1 4Ο ΔΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2023 1