ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ 4ο Δ,Σ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Την  Πέμπτη 17-11-2022 και ώρα 10.30πμ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της σχολικής βιβλιοθήκης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου , Αρχιμανδρίτης Σκλέπας Νικόδημος και διάκονος Ορέστης, ο Πρόεδρος του Ευγενιδείου Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Νεολαίας  κος Γεωργιάδης Λεωνίδας, η Συντονίστρια του Εκπαιδευτικού  Έργου κα Ιωάννα Μανάφη , μέλη του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ο Δ.Σ Διδυμοτείχου  , η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου Διδυμοτείχου κα Τσακιράκη Χρυσούλα , η Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών κα Δραγούμη Ευαγγελία, μέλη του Συλλόγου Κυριών& Δεσποινίδων, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, γονείς και μαθητές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή του αγιασμού και συνεχίστηκε  με ομιλίες από τη Διευθύντρια του Σχολείου μας κυρία Βασιλική Δελημπαλτά και  την υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης εκπαιδευτικό κυρία Μαχαιρίδου Ελισάβετ και έκλεισε με έναν πλούσιο  μπουφέ, χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων για την ευγενική του χορηγία.

Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Καλοτάξιδη η νέα αίθουσα στον κόσμο της γνώσης!

Παπαμιχαήλ Δήμητρα

.jpg

IMG 20221117 103905  IMG 20221117 103902  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ. εγκαινιάζουμε τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων,

Η Διευθύντρια,

Βασιλική Δελημπαλτά

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

“Μαζί, με στόχο την παιδεία”

Η Διευθύντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου, ευχαριστούν την κα Ευαγγελία Δ. Φωτίδου υπεύθυνη του τμήματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της  Alpha Bank  για την συνεργασία   και την υποστήριξη της σχολικής μονάδας  σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό με σκοπό στην αναβάθμιση του σχολείου ,την υποστήριξη μαθητών και εκπαιδευτικών στο διδακτικό τους έργο μέσω του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προγράμματος  “Μαζί, με στόχο την Παιδεία”.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητάς της ,η  Alpha Bank, έχει εντάξει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου στο Πρόγραμμα “Μαζί, με στόχο την παιδεία” , με τη μορφή δωρεάς  του παρακάτω εξοπλισμού:

Διαδραστικό Σύστημα (Δ.Σ.):

  • Ένας Διαδραστικός Πίνακας
  • Ένας Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
  • Μία συσκευή προβολής
  • Εξειδικευμένο λογισμικό χρήσης του Διαδραστικού Συστήματος

Αθλητικός Εξοπλισμός:

  • 6 στρώματα γυμναστικής
  • 15 σχοινάκια γυμναστικής
  • 10 μπάλες μπάσκετ
  • 12 κώνοι σήμανσης
  • 10 μπάλες βόλεΪ
  • 10 μπάλες ποδοσφαίρου
  • 4 πινακάκια γυμναστών
  • 4 σφυρίχτρες
  • 15 χούλα χουπ
  • 3 τσάντες φύλαξης της μπάλας
  • 1 ηλεκτρινή τρόμπα
  • 1 καρότσι φύλαξης αθλητικού εξοπλισμού

Η Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου κα Βασιλική Δελημπαλτά παρέλαβε στις 12-10-2022 τον  παραπάνω  εξοπλισμό παρουσία της κας Ευαγγελίας Φωτίδου, του Δημάρχου Διδυμοτείχου κου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και του Διευθυντή του τοπικού καταστήματος της Αlpha Bank κου Τσερκέζη Παναγιώτη. 

PHOTO

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 επισκέφθηκε το Σχολείο μας ο Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ. ) νομού Έβρου κος Σταύρος Τζωίδης και παρέδωσε έξι (6) ηλεκτρονικούς υπολογιστές για το Εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου.

Η προσφορά του τεχνολογικού εξοπλισμού θα διευκολύνει σημαντικά το έργο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και θα εκσυγχρονίσει τη διαδικασία μάθησης των μαθητριών και μαθητών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Τζωίδη ο  οποίος με την πράξη  του αυτή δείχνει την κοινωνική  ευαισθησία που τον διακρίνει ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές  που διανύουμε.16691239449381669123927789