ΛΗΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020-ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

4ο  ΔΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 26-6-2020

Άλλη μια σχολική χρονιά έκανε τον κύκλο της και έκλεισε.  Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, το κουδούνι χτύπησε την καθιερωμένη ώρα 8.15 πμ. στο 4ο Δ.Σ Διδυμοτείχου, όπως και σε όλα τα σχολεία της πόλης μας. Μέσα σε ειδικές συνθήκες και ώρες που διαμορφώθηκαν   για την περίσταση αυτή οι μαθητές και οι μαθήτριες ήρθαν στο σχολείο για να πάρουν τον Τίτλο Προόδου και κάποιοι  άλλοι/άλλες το Απολυτήριο. Το κλίμα αυτή τη σχολική χρονιά διαφορετικό. Οι μαθητές των υποτμημάτων μπήκαν στις τάξεις για να αποχαιρετιστούν μεταξύ τους και να πάρουν τον Τίτλο Προόδου. Να αποχαιρετίσουν τις δασκάλες τους  /δασκάλους  τους και τους συμμαθητές /τριες .Ο αποχαιρετισμός της  Έκτης έγινε στην αυλή του σχολείου.

Η Διευθύντρια του Σχολείου κα Δελήμπαλτα  Βασιλική και η δασκάλα της τάξης Γαλανοπούλου Βασιλική αποχαιρέτισαν τους μαθητές της Έκτης τάξης  με ΛΟΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ –ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν τα  αναμνηστικά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων από τη Διευθύντρια του Σχολείου .Η εκδήλωσε έκλεισε με παιχνίδια που διοργανώθηκαν από τον κο Παρασχούδη Χαράλαμπο. Με πρωταγωνιστές τους μαθητές της Έκτης τάξης  και με ένα τραγούδι  Αποχαιρετισμού από το μουσικό του σχολείου μας Χρήστο Γκρέμο έκλεισε η εκδήλωση ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ της ΣΤ΄ τάξης στο προαύλιο του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου .

Ευχόμαστε στους μαθητές/τριες  της ΣΤ΄ τάξης ΄΄ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ΄΄ στο νεό ξεκίνημα της ζωής τους.

Ο σύλλογος Διδασκόντων και το προσωπικό του 4ου Δ.Σ Διδυμοτείχου   εύχεται στους απόντες:μαθητές και διδασκάλους – γονείς και Κηδεμόνες  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!