ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018

Η Διεύθυνση του 4ου Δ.Σ. Διδυμοτείχου σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για την Α τάξη του Δημοτικού για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 2-19 Μαΐου, από τις 8.30 μέχρι τις 10.30 π.μ. και από τη 1.15 μέχρι τις 2.00 μ.μ. στο γραφείο της Διεύθυνσης του σχολείου. Οι εγγραφές αφορούν όσα παιδιά είναι γεννηθέντα από 1-1-2011 έως και 31-12-2011 και κατοικούν στο τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις οδούς: Βασ. Γεωργίου, 25ης Μαΐου, Κριεζή, Πρόκου, Σοφοκλέους, Παρ. Πλωτινουπόλεως, Πλωτινουπόλεως στη βόρεια πλευρά της πόλης. Επίσης, όσα παιδιά διαμένουν στην περιοχή Πανόραμα και στα χωριά-οικισμούς Ισαακίου, Πραγγίου, Ασημένιου, Κυανής και Πετράδων.

Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας (Β.Υ.Π.) στο οποίο φαίνεται ότι έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια, το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (ΑΔΥΜ) το οποίο οι γονείς προμηθεύονται από τη Διεύθυνση του Σχολείου, ένα Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή, καθώς και Βεβαίωση Φοίτησης του Νηπιαγωγείου.

Για πληροφορίες ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2553025015 στις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

 

 

e twinning

Στα πλαίσια του προγράμματος e-twinning της ΣΤ τάξης του σχολείου μας, τα συνεργαζόμενα σχολεία από τη Βέροια και την Κωνσταντινούπολη μας έστειλαν πανέμορφες κάρτες, απευθυνόμενες προσωπικά σε κάθε μαθητή!! Οι μαθητές μας όχι μόνο εξασκήθηκαν στα Αγγλικά, αλλά απέκτησαν καινούριους φίλους με τους οποίους μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ανησυχίες και αναζητήσεις!! Το ταξίδι όμως δεν σταματά…συνεχίζεται!!

ΠΑΝΕΒΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Σχολική Σύμβουλος της 3ης Πςεριφέρειας Εκπαίδευσης ν. Έβρου, κα Μανάφη Ιωάννα διοργάνωσε ένα Πανέβριο διαγωνισμό για την Ευρώπη, στον οποίο οι μαθητές όλων των σχολείων καλούνται να φιλοτεχνίσουν ένα γραμματόσημο και να το αποστείλουν στην Ευρώπη που οραματίζονται! Όπως είναι φυσικό, οι μαθητές του σχολείου μας δεν θα μπορούσαν να απέχουν…