Απλώνω ευτυχία

442505700 10226999228312707 4765051884653616610 nΤη Δευτέρα 27 Μαϊου το πρωί,στο δασάκι της πόλης μας πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία γιορτή εθελοντισμού και προσφορας .Το 1ο, 3ο και 4ο Δ.Σ Άργους Ορεστικού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τη δράση της Φλόγας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Παιδιά, εκπαιδευτικοί και γονείς ” άπλωσαν μπουγάδα με μηνύματα ευτυχίας” δυναμώνοντας τη φλόγα στις καρδιές όλων μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση η οποία ήταν μέρος ενός project που κατάφερε να ενώσει πολλά σχολεία σε Ελλάδα και Κύπρο με μοναδικό σκοπό τη στήριξη των παιδιών που δοκιμάζονται σκληρά δίνοντας τον δικό τους αγώνα αλλά και των οικογενειών τους.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη κάνουν θαύματα. Ένα σημαντικό ποσό θα κατατεθεί στον λογαριασμό του συλλόγου Φλόγα κι εμείς θα συνεχίσουμε με πίστη και πάθος να ανοίγουμε τα σχολεία μας στην κοινωνία, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας , να συμπράττουμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις με ανθρωπιστικό χαρακτήρα με όλους εσάς βοηθούς και συμπαραστάτες .

Αγαπητέ Μάριε Μάζαρη συνέχισε να μας εμπνέεις ώστε να γινόμαστε συμμέτοχοι σε πράξεις καλοσύνης.φσδφδσ φσδ Χωρίς τίτλοφσδ 78

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση