Αρχική » 2018

Αρχείο έτους 2018

Φεβρουάριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Σκακιστική άσκηση

European Radio Logo

Γιορτή για το Πολυτεχνείο 2018

Tην Παρασκευή 16/11/2018 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείοη γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου 8:15-10:00 π.μ.

 

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Η γιορτή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/10/18 και ώρα 10:00-11:30 π.μ. στο αμφιθέατρο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 11-9-18 και ώρα 9:00 θα γίνει ο αγιασμός.

Την Τετάρτη 12-9-18 το σχολείο θα λειτουργήσει ως τις 12:25.

Την Παρασκευή 14-9-18 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γονέων στις 12:25 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και στη συνέχεια στις τάξεις.

Από τη Διεύθυνση

Αποκριάτικο πάρτι σχολείου

Tην Παρασκευή  16/02/2018 το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά από το πρωί(8:10-13:15) και στη συνέχεια το ολοήμερο. Τις τέσσερις πρώτες ώρες θα ακολουθηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα. Τις δυο επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου το αποκριάτικο πάρτι.    Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά με τις τσάντες τους και φορώντας τις αποκριάτικες στολές τους .     ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΡΟΠΑΛΑ, ΣΠΑΘΙΑ, ΣΠΡΕΥ, ΚΟΜΦΕΤΙ, και γενικότερα ο,τι μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για την ακεραιότητα των παιδιών μας. ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ  ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ.  Για να φάνε τα παιδιά , καλό είναι κάθε μητέρα να προσφέρει κάτι για φαγητό( τοστάκια, κοτομπουκιές, πίτσα) όχι  είδη σφολιατοειδών  και γενικότερα κάτι σπιτικό με την επιμέλεια και την φροντίδα της καλής νοικοκυράς. Καλό είναι επίσης , λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που όλοι διάγουμε, οι ποσότητες να είναι επαρκείς και όχι υπερβολικές ώστε να μη γίνουν σπατάλες  και περισσεύουν . Γι αυτό χρήσιμο θα είναι όσοι γονείς μπορούν από κάθε τμήμα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να συνεννοηθούν ώστε να υπάρχουν και φαγητά και ποτά (χυμοί και όχι αναψυκτικά),χαρτοπετσέτες, ποτηράκια.

Αποκριάτικο πάρτι συλλόγου

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Ιωάννη Ρέντη έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν γονείς και μαθητές στο αποκριάτικο πάρτυ που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 – 22:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θα διασκεδάσουμε με μουσική και θα υπάρχει σουβλάκι και αναψυκτικό. Τιμή εισιτηρίου 4€. Απαγορεύονται αυστηρά τα σπρέι και ο χαρτοπόλεμος.

Εκδρομή

Την Τετάρτη 14/02/2018 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη παρακολούθησης της θεατρικής παράστασης “Δον Κιχώτης” στο θέατρο Παλλάς από 8:15-13:15.

Ημερίδα ενημέρωσης μαθητών για θέματα ασφαλούς πλοήγησης

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για θέματα ασφαλούς πλοήγησης στους μαθητές των Ε’, ΣΤ’ τάξεων του σχολείου μας, από τον επικεφαλή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχο Γιώργο Παπαπροδρόμου με τη συμμετοχή αξιωματικού της ΔΙΔΗΕ.

Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πραγματοποίησαν αρκετές ερωτήσεις πάνω σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο με έμφαση στους κινδύνους του.

 

Εκδρομές Ιανουαρίου

 

Ημερομηνία Τάξη Τοποθεσία
 Τετάρτη 17/1/2018 ΣΤ’ Van Gogh Alive(Μέγαρο Μουσικής)
 Πέμπτη 18/1/2018 Α’ Μουσείο Πειραμάτων
 Τρίτη 23/1/2018 Β’ Μουσείο Γουλανδρή
 Τετάρτη 31/1/2018 Ε’ Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Πρόγραμμα Σίτισης

 

Περίοδος: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΜΗΝΕΣ (Νοέμβριος έως και Μάρτιος)
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
1η

εβδομάδα

-Κοτόπουλο ή μπιφτέκια κοτόπουλου ή γαλοπούλας

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες φούρνου

– Σαλάτα

-Μακαρόνια με

4-5 κουταλιές της σούπας κιμά

– Σαλάτα

-Φιλέτο ψαριού (πέρκα ή γλώσσα ή βακαλάος ή παγκάσιους)

-Ρύζι ή πατάτες

– Σαλάτα

-Κρέας μοσχαρίσιο

-Ρύζι ή μακαρόνια ή κριθαράκι ή πλιγούρι – Σαλάτα

-Αρακάς κοκκινιστός ή λεμονάτος – Ψωμί

-Τυρί φέτα ή Ομελέτα ή βραστό αυγό

– Σαλάτα

 
2η

εβδομάδα

-Φιλέτο ψαριού (πέρκα ή γλώσσα ή βακαλάος ή παγκάσιους)

– Ρύζι ή πατάτες

– Σαλάτα

-Μπιφτέκια μοσχαρίσια

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες

– Σαλάτα

-Όσπρια (φακές ή φασόλια ή ρεβίθια)

–  Ρύζι ή Ψωμί

–  Τυρί φέτα

–  Σαλάτα

– Kοτόπουλο

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες ή πλιγούρι – Σαλάτα

-Σπανακόρυζο ή λαχανόρυζο

-Ψωμί ολικής άλεσης

-Τυρί φέτα ή Ομελέτα ή βραστό αυγό

– Σαλάτα (λάχανο ή ντομάτες)

 
Περίοδος: ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ (Απρίλιος – Ιούνιος και Σεπτέμβριος – Οκτώβριος)
  Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
1η

εβδομάδα

-Κοτόπουλο ή μπιφτέκια κοτόπουλου ή γαλοπούλας

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες φούρνου

– Σαλάτα

– Μακαρόνια με 4-5 κουταλιές της σούπας κιμά

– Σαλάτα

-Φιλέτο ψαριού (πέρκα ή γλώσσα ή βακαλάος ή παγκάσιους)

-Ρύζι ή πατάτες (φούρνου ή σε μορφή πατατοσαλάτας

– Σαλάτα

-Κρέας μοσχαρίσιο

-Ρύζι ή μακαρόνια ή κριθαράκι ή πλιγούρι

– Σαλάτα

-Σπανακόπιτα (με τυρί φέτα)

-Ομελέτα ή βραστό αυγό

-Σαλάτα

2η

εβδομάδα

– Φιλέτο ψαριού (πέρκα ή γλώσσα ή βακαλάος ή παγκάσιους)

– Ρύζι ή πατάτες

– Σαλάτα

-Μπιφτέκια μοσχαρίσια

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες

-Σαλάτα

-Όσπρια (φακές ή φασόλια μαυρομάτικα ή χάντρες ή ρεβίθια)

–  Ρύζι ή Ψωμί

–  Τυρί φέτα

–  Σαλάτα

-Κοτόπουλο φούρνου

-Ρύζι ή μακαρόνια ή πατάτες ή πλιγούρι – Σαλάτα

-Φασολάκια ή μπριάμ (με κολοκυθάκια, πατάτα & λαχανικά)

-Ψωμί ολικής άλεσης

-Τυρί φέτα ή Ομελέτα ή βραστό αυγό

-Σαλάτα                (λάχανο ή ντομάτες)

 

Translate

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση