Αρχική » Άρθρα και κείμενα » Εκδρομή στο Μεγάλο Πεύκο

Πηγαίνω σχολείο χωρίς φόβο

Πρόσφατα σχόλια

Ο Καιρός – Πρόβλεψη

Μελλοντικές εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν μελλοντικά γεγονότα για αυτή την ομάδα.

Εκδρομή στο Μεγάλο Πεύκο

Στις 3 Απριλίου το 2012 το σχολείο μας μάς έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε στο Μεγάλο Πεύκο στη Νέα Πέραμο. Η συνοδεία καθηγητών ήταν επαρκής, αν και δεν παραβρίσκονταν όλοι οι καθηγητές. Οι μαθητές και οι καθηγητές θαύμαζαν τη θέα της πλατιάς θάλασσας και την ποικιλία των δέντρων, καθώς περπατούσαν στη πλατεία κοντά της. Σε διάφορες μεριές της πλατείας υπήρχαν ψαροταβέρνες και καφετέριες, όπου καθηγητές και μαθητές έπαιρναν ένα μικρό διάλειμμα, δημιουργώντας πηγαδάκια και τρώγοντας τα καλύτερα πιάτα ή ποτά των μαγαζιών. Επίσης υπήρχε ένα περίπτερο γεμάτο από κάθε είδους παιχνιδιών, που πολλοί από το σχολείο μας αποφάσισαν να ξοδέψουν (τα χρήματα) και τον περισσότερο χρόνο τους εκεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το θαυμαστό φωτογραφικό υλικό που σύλλεξε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Φορτώστε τις μπαταρίες σας και ετοιμαστείτε όλοι (οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου μας) για την επόμενη εκδρομή ( ΤΗΝ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ! ).



3 Σχόλια

  1. Αποστόλη, όσα άρθρα γράφεις τόσο περισσότερο με εκπλήσσεις , κάνεις καταπληκτική δουλειά και ελπίζω να συνεχίσεις έτσι.

  2. Μπράβο Απόστολε, αυτό θα πει άμεση ενημέρωση. Ελπίζω να περάσατε καλά. Όσο για μένα δεν σας συνόδεψα για τους γνωστούς πια λόγους. Μόλις μπορέσω θα μεταφέρω το άρθρο και τις φωτογραφίες και στο σχολικό site.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση