https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.jigsawplanet.com%2F%3Frc%3Dplay%26pid%3D10a1f184e9a9%26fbclid%3DIwAR0elVJTaBaz6jKkFN-W-w6aTijaaQfSrCGOA_rYTYK0biEi6OWbZ9xBTxU&h=AT0dwCVceqA6ybqv8xU_p4qEdJEuWSKr2FB2MS7Nn989WX6PYrdgxJO4r2iYnCI5-RoG6pp5raPfnjFJaSaD6wQaWBsEmI4_nHTKceGRf8uZw_jivLEo-bQgFWPFdIVs23Vr

Η δράση μας ενάντια στη σχολική βία και τον σχολικό εκφοβισμό ,"Μίλα τώρα , μη φοβάσαι ", που βραβεύτηκε στην 4η…

Δημοσιεύτηκε από 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών Ηρακλείου στις Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Ήρθε το πρώτο Βραβείο απο "Το χαμόγελο του παιδιού" για τη σχολική δράση μας ενάντια στη σχολική βία και τον εκφοβισμό : Μίλα τώρα, Μη φοβασαι. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του ολοήμερου τμήματος .. ????????????

Δημοσιεύτηκε από 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών Ηρακλείου στις Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Αγαπητά μέλη,

Οι τελετές αποφοίτησης  επιτρέπονται, για το λόγο αυτό και οι δύο τάξεις θα πραγματοποιήσουν μικρές εκδηλώσεις ανα τμήμα και τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.infokids.gr%2Fepitrepontai-oi-teletes-apofoitisis%2F%3Ffbclid%3DIwAR2fK25MC3gJqb66XbJo2hFtMNxAQkRWzseXO8gD_bx_Rj2zkqa5Rg1d3ZQ&h=AT0s1-I5VbzZYPqADt4wO0JCIdRdXS6YuqZ1f-99Yk-LktUJac15FUxcZq9LsTE_ci12jth6Gx9zcZSnILRZ1lJlm1sqV58HOr86T2FUFl3VLfRSv-Djb0TaV_2N6Hoprf6irg

9 Ιούν 2020

Συντάκτης: 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΥΤΕΣ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία
Αγαπητές φίλες και φίλοι , αν θέλετε ψηφήστε τις πρωτοβουλίες του Νηπιαγωγείου μας για ένα κόσμο καλύτερο, με λιγότερες ανισότητες, περισσότερη αγάπη ,δικαιοσύνη και αποδοχή. Απλά πατάτε στον σύνδεσμο και ψηφίζετε τις 2 συμμετοχές μας. Θερμά ευχαριστώ για την υποστήριξή σας .
αρχική – Bravo dialogue and awards
Ελλάδας του αύριο!δημιουργία 10 χρόνια! To αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τη δημιουργί…
bravosustainabilityawards.com

 

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/3o-nhpiagwgeio-boytwn-hrakleioy.89.html?fbclid=IwAR0elVJTaBaz6jKkFN-W-w6aTijaaQfSrCGOA_rYTYK0biEi6OWbZ9xBTxU

Ανακοίνωση από το 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών: 
Tηλέφωνο: 2810542177
Email: mail@3nip-vouton.ira.sch.gr
Ημερομηνία: 25/05/2020
Αγαπητοί γονείς, Όπως όλοι γνωρίζετε τα Σχολεία ανοίγουν και ξεκινούν κανονικά μαθήματα από 1η Ιουνίου (χωρίς Ολοήμερο) , 8 30π.μ εως 13μ.μ. Το πρωτόκολλο προβλέπει τμήματα μέχρι 15 μαθητών, για καθημερινή συμμετοχή των μαθητών ενώ πάνω από 15 θα υπάρχει παρουσία των μαθητών, μέρα παρά μέρα. Οι γονείς δικαιούνται, με υπεύθυνη δήλωση, για λόγους υγείας, να μην στείλουν το παιδί τους στο Σχολείο. Προκειμένου λοιπόν να καθοριστεί ο τελικός αριθμός των μαθητών ανά τμήμα και οι μερες που θα έρχονται τα παιδια , παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε, με email μέχρι αύριο Τρίτη 26 Μαΐου, μόνο αν το παιδί σας ΔΕΝ πρόκειται να έρθει κανονικά στο Νηπιαγωγείο, για να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των παιδιών σε κάθε τμήμα. Επίσης να μας ενημερώσουν οι γονείς που έχουν παιδιά σε άλλα σχολεία, όταν βγει το πρόγραμμα, ποιες μέρες θα πηγαίνουν σχολείο, για να φροντίσουμε να είναι κοινές με τα αδέλφια τους.
Από την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου .

ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:  Δράση ενάντια στη σχολική βία και στον σχολικό εκφοβισμό. Τα νήπια μας με την βοήθεια της Νηπιαγωγού Μάνιας Περάκη Μακρή , φώναξαν , τραγούδησαν , έγραψαν ,έκαναν κολάζ ,ζωγράφισαν , έμαθαν σε ξένες γλώσσες να λένε δυνατά «Μίλα τώρα η φοβάσαι.»

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DkS4euUi0JM4%26feature%3Dshare%26fbclid%3DIwAR0kjE4Sf5bie7un9Wga9KZgkv7dwzNq2uHgFd2sLv4pRld_lCcnRX4Pny8&h=AT2h4my_waNIo_x6-EL9SGWACne6c0K079sxQNWPXwMMtaisEX0vpM-FZeqj_qmoR9OAxp1G_jKZNjqLN-Cb0xgTs8tk6nxQF71wivzaBogPmdbSOlBChZx6Ve5R2k5FAN5X

Αγαπητοί γονείς :Αυτή είναι η διεύθυνση- πλατφόρμα του Υπουργειου για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στα νηπιαγωγεία …

Δημοσιεύτηκε από 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών Ηρακλείου στις Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Μπείτε και Δείτε τις οδηγίες για το πώς θα γράψετε το παιδι σας στο νηπιαγωγείο. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την κατάθεση των δικαιολογητικών.

Δημοσιεύτηκε από 3ο Νηπιαγωγείο Βουτών Ηρακλείου στις Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

15 Μαΐ 2020

…tablet…

Συντάκτης: 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΥΤΕΣ | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Παρακαλώ όσοι γονείς δεν διαθέτετε τάμπλετ ή υπολογιστή ή έστω κάποιο μέσο για να μπορείτε να συμμετάσχετε στις τηλεκπαιδεύσεις να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να ζητήσουμε να μας αποστείλουν απο το Υπουργείο και να μπορέσουμε να σας τα παρέχουμε . Μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς, θα πρέπει να επιστραφεί στο σχολείο ωστε να δωθεί εκ νέου σε παιδιά που πιθανόν να τα χρειαστουν την επόμενη σχολική χρονιά!. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αγαπητά μέλη του νηπιαγωγείου μας, οι τηλεσυναντήσεις ξεκινούν και μέσα απο επίσημο σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας για την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Θα σας σταλούν σχετικές οδηγίες στο mail σας για τον τρόπο εγκατάστασης σχετικής εφαρμογής , οδηγίες σύνδεσης καθώς και ο σύνδεσμος στον οποίο θα πατήσετε επάνω την ημέρα και ώρα που θα αναγράφεται δίπλα απο αυτόν. Κάθε εκπαιδευτικός διατηρεί δικό του δωμάτιο επικοινωνίας με τους μαθητές του και σε κάθε τηλεσυνάντηση θα ενημερώνεστε εκ νέου για την επόμενη.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, ….νέος επισκέπτης εμφανίστηκε στη χώρα μας….φορώντας κορώνα στο κεφάλι, και υποδείεται έναν τρομερό βασιλιά ιο…Υιός  και γόνος κορονοϊών… ίσως να ντρέπεται για την δική του μάσκα και θέλησε να φορέσει και σε όλους εμάς….Αλλά αυτό δεν μας σταματά….Μέχρι λοιπόν να αποκαλυφθεί… παρακαλώ να μπείτε όλοι στην σελίδα του myschool…στο e-me για όλους ..να εγγραφείτε και να συμμετέχετε στις δραστηριότητες που θα αναρτούνται απο τους εκπαιδευτικούς και θα ισχύουν για όλους! Θα επικοινωνούμε μαζί σας μέσω email και προσωπικά μηνύματα έως έρθουν νεότερες οδηγίες….Ας τηρήσουμε όλοι με ευλάβεια τις οδηγίες του Υπ. Υγείας ….Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία!