Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

 

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

                                    ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ:2021-2022

        ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός στο νηπιαγωγείο μας  θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ στην αυλή του σχολείου μας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού τα παιδιά θα προσέλθουν στο νηπιαγωγείο για τον αγιασμό με self test  και υποχρεωτικά μάσκα και όσα θα συνοδεύονται από έναν γονιό θα πρέπει και ο γονιός να κρατά στο χέρι του δικό του self test αν δεν έχει εμβολιαστεί ή βεβαίωση εμβολιασμού αν έχει εμβολιαστεί  βεβαίωση νόσησης αν έχει νοσήσει και υποχρεωτικά να φοράει  μάσκα. Για την αποφυγή συνωστισμού, όσα από τα μεγάλα νήπια μπορούν να είναι μόνα τους μέσα στο χώρο της αυλής ο γονέας τους καλό είναι να περιμένει από έξω. Ας περάσουν στην αυλή τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας που αναφέραμε παραπάνω, ο ένας εκ των δύο γονέων  των προνηπίων.

 

 

 

Σας ευχαριστούμε!!

Οι νηπιαγωγοί!