ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Δεδομένου ότι ο αριθμός αιτήσεων (3 αιτήσεις) που έγιναν για την εισαγωγή μαθητών στο 3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Πύργου είναι μικρότερος από τις προκυρησσόμενες θέσεις, θα γίνουν δεκτοί όλοι οι μαθητές.

Προκήρυξη θέσεων 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Πύργου

Η Διεύθυνση του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου προκηρύσσει:

  • 4 θέσεις μαθητών (αγόρι) στην τάξη Νηπιαγωγείου (νήπια)
  • 5 θέσεις μαθητών (κορίτσι) στην τάξη Νηπιαγωγείου (νήπια)
  • 3 θέσεις μαθητών ειδικής κατηγορίας (νήπια)
  • 3 θέσεις μαθητών (αγόρι) στην τάξη νηπιαγωγείου (προνήπια)
  • 10 θέσεις μαθητών (κορίτσι) στην τάξη νηπιαγωγείου (προνήπια)
  • 5 θέσεις μαθητών ειδικής κατηγορίας (προνήπια)

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:οο π.μ., υπό την ευθύνη του ΕΠΕΣ/της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση αριθμό 64/ΔΕΠΠΣ ΚΥΑ Τέυχος Β’ 5372/07.09.2023.

Οι επιμέρους λεπτομέρειες της διαδικασίας των εξετάσεων καθορίζονται με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ……………………………… στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην εισαγωγική τάξη (προνήπιο) ή τάξη Νηπιαγωγείου (Νήπιο), του Πειραματικού 3ου Νηπιαγωγείου Πύργου.

Η υποβολή αιτήσεων για την κλήρωση θα γίνεται στη σχολική μονάδα από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 έως τη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses και να σταλεί στο email του σχολείου

Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεση σας στο mail@3nip-pyrgou.ilei.sch.gr και στα τηλέφωνα 26210 29531 και  6986844080

Η εκτελούσα χρέη προϊσταμένη

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2023-2024

Αγαπητοί γονείς,

  Σας ενημερώνουμε πως ο αγιασμός του Νηπιαγωγείου μας θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στον προαύλιο χώρο του  σχολείου μας.

   Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

           Οι εκπαιδευτικοί του 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Πύργου