Crossing learning bridges across the Atlantic…

Crossing learning bridges across the Atlantic: An educational collaboration between Greek and American students

Το πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τα παιδιά με την Αγγλική γλώσσα και τον πολιτισμό του αγγλόφωνων κόσμου.

Μέσα από την ανταλλαγή δραστηριοτήτων και την επικοινωνία με το σχολείο Plato’s Academy, όπου εκεί τα παιδιά διδάσκονται την Ελληνική ως ξένη γλώσσα, τα παιδιά θα διευρύνουν τους ορίζοντες τους και θα αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους δεξιότητες μέσα από την ακόμα και ασύγχρονη αλληλεπίδραση με συμμαθητές τους σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Stigmiotypo othonhs 2025 02 16 7.34.43 mmΚλείνοντας, θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική γλώσσα που διδάσκονται όλη την ακαδημαϊκή χρονιά.

Followgreen!

Το σχολείο μας για τέταρτη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην περιβαλλοντική δράση Followgreen. Συγκεντρώνουμε χαρτί.

Το σύνθημα: followgreen – follow your city! (TM).

Ένα γραφείο επιστημόνων με διεθνή εμπειρία έφτιαξε την Smart City πλατφόρμα ενώνοντας τον Δήμο με Πολίτες, Σχολεία, Κοινωνικές Δομές & Τοπικές Επιχείρησεις για την ευαισθητοποίηση & επιβράβευση της προστασίας περιβαλλοντος.

Όλοι μαζί: Πολίτες, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, ιδιοκτήτες καταστημάτων & Δήμος αναλαμβάνουν τώρα περιβαλλοντική δράση!

Συγκεντρώνουμε ανακυκλώσιμα υλικά και κερδίζουμε πόντους!!

Για περισσότερες οδηγίες μπορείτε να ενημερωθείτε στο παρακάτω αρχείο.


Λήψη αρχείου

Stigmiotypo othonhs 2025 04 03 9.45.59 mm

eikona Viber 2025 06 10 15 27 03 769