Κάθε Φθινόπωρο το σταφύλι και ο τρύγος έχουν την τιμητική τους στο Νηπιαγωγείο.
Έτσι λοιπόν στο σχολείο μας η διαδικασία παραγωγής του μούστου και του κρασιού έγινε βιωματικά .
Ο μούστος μας λοιπόν έτοιμος και σε λίγες μέρες και το κρασάκι μας
Κάθε Φθινόπωρο το σταφύλι και ο τρύγος έχουν την τιμητική τους στο Νηπιαγωγείο.
Έτσι λοιπόν στο σχολείο μας η διαδικασία παραγωγής του μούστου και του κρασιού έγινε βιωματικά .
Ο μούστος μας λοιπόν έτοιμος και σε λίγες μέρες και το κρασάκι μας