Σημαντικές ενημερώσεις γονέων με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-25

Αγαπητοί γονείς, σε συνέχεια της σημερινής ενημερωτικής συνάντησής μας, μετά την τελετή του Αγιασμού, σας παρακαλούμε, να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους κανόνες λειτουργίας του σχολείου μας από τον επικαιροποιημένο Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας 2024-25 στο ιστολόγιό μας  Κανονισμός Λειτουργίας σχολ. έτους 2024-25 | 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (sch.gr) στην καρτέλα: Το σχολείο μας, Κανονισμός Λειτουργιας. Σας υπενθυμίζουμε, επίσης πως το πρωινό πρόγραμμα του σχολείου μας από αύριο 12/9/2024 θα λειτουργεί κανονικά (8.15΄-13.15΄) ενώ το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα λειτουργεί μέχρι νεότερης ανακοίνωσής μας μέχρι τις 14.00΄ χωρίς σίτιση.

Σας υπενθυμίζουμε τέλος πως τα παιδιά πρέπει να φέρουν στους/στις Υπεύθυνους/ες Εκπαιδευτικούς της τάξης τους:

1) Υποχρεωτικά, υπογεγραμμένη την έντυπη δήλωση αποχώρησης των μαθητών/τριών (μοιράστηκε σήμερα στα παιδιά).

 2) Προαιρετικά, στην περίπτωση που επιθυμείτε να βλέπετε ηλεκτρονικά  σχολικές δράσεις των παιδιών σας, δήλωση συγκατάθεσής σας του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου για ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο στο σχολικό ιστολόγιό μας (μοιράστηκε σήμερα στα παιδιά).

 3) Στην περίπτωση των μεταφερομένων μαθητών/τριών από Καρυώτικα, την Υπεύθυνη Δήλωση εξουσιοδότησης των ατόμων που παραλαμβάνουν στη στάση τα παιδιά σας (μοιράστηκε σήμερα στα παιδιά).

4) Προαιρετικά, έγγραφη δήλωση πρόθεσής σας για υποψηφιότητα στις εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Νέου Συλλόγου Γονέων.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, χαμόγελα και προκοπή!

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *