Ανακοίνωση εγγραφών των μαθητών της Α΄ τάξης του σχολ. έτους 2024-25 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου Βαρδάβειο

Οι εγγραφές των μαθητών Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2024-25  (παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018) με διεύθυνση κατοικίας από οδό Βαγενά ως οδό Αντωνοπούλου στο Ξυλόκαστρο, κοινότητα Πελλήνης, κοινότητα Ζεμενού και κοινότητα Καρυωτίκων πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2024, τις εργάσιμες ημέρες στο Γραφείο Διεύθυνσης του σχολείου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού με τη Διευθύντρια του Σχολείου. Τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά είναι:

  1. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα με τα ορθά στοιχεία του/της εγγραφόμενου/νης μαθητή/τριας (δίνεται από το Δημοτικό Σχολείο μέσω του Νηπιαγωγείου).
  2. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή/τριας, όπου φαίνεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο της διεύθυνσης κατοικίας (λογαριασμοί ρεύματος, νερού κτλ).
  4. Ατομικό Δελτίο Υγείας συμπληρωμένο από γιατρό (δίνεται από το Δημοτικό σχολείο μέσω του Νηπιαγωγείου).
  5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (μόνο σε περίπτωση ιδιωτικού νηπιαγωγείου ή νηπιαγωγείου εκτός των ορίων της πόλης του Ξυλοκάστρου).
  6. Πιστοποιητικό γέννησης ή αν δεν είναι δυνατόν, ληξιαρχική πράξη γέννησης επίσημα μεταφρασμένα ( μόνο σε περίπτωση αλλοδαπών μαθητών/τριών).

Η είσοδος του σχολείου για το κοινό γίνεται από την οδό Νικολοπούλου, χτυπώντας το κουδούνι. Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Διεύθυνσης του Σχολείου (τηλ.2743024292) τις εργάσιμες ημέρες.

Η Διευθύντρια  του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.