Ενημερώσεις γονέων

   Αγαπητοί γονείς, για τον έγκαιρο προγραμματισμό σας, σας ενημερώνουμε:

  • Προκειμένου να οργανωθεί η σχολική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχουν οι τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄, σας παρακαλούμε, ενημερώστε τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγή κ. Σπύρο Δρόσο, ως την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, αν διαθέτετε για τα παιδιά σας παραδοσιακές στολές και επιθυμείτε να συμμετάσχουν σε τμήμα παρέλασης με παραδοσιακές στολές. Στη συνέχεια, θα ενημερωθούν οι μαθητές/τριες, αν ο αριθμός τους είναι επαρκής, ώστε να δημιουργηθεί τέτοιο τμήμα. Διαφορετικά, οι μαθητές/τριες θα φορέσουν, όπως όλοι/ες οι υπόλοιποι/ες μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων, την καθιερωμένη ενδυμασία παρέλασης ως εξής:

α) Αγόρια: λευκό πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μακρυμάνικο πουλόβερ και σκούρα παπούτσια.

β) Κορίτσια: λευκό καλσόν, σκούρα μπλε φούστα, λευκή μακρυμάνικη μπλούζα (φούτερ) και σκούρα παπούτσια. Στα κορίτσια θα δοθεί από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Σπύρο Δρόσο ένα φουλάρι που θα πρέπει να επιστραφεί αμέσως μετά την ημέρα της παρέλασης στο σχολείο.

  • Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 το σχολείο μας ΔΕΝ θα λειτουργήσει λόγω της Επιμορφωτικής Ημερίδας των Συμβούλων Εκπαίδευσης της 1ης, 2ης και 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε. Κορινθίας για τους εκπαιδευτικούς όλων των Δημοτικών  Σχολείων Κορινθίας.
  • Την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 (Τσικνοπέμπτη), στο πλαίσιο του σχολικού ωραρίου έχει οργανωθεί για τους μαθητές/τριες όλων των τάξεων αποκριάτικη εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς και αποκριάτικα έθιμα στο προαύλιό μας σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας θα κεράσει όλους τους μαθητές/τριες ψητά χοιρινά σουβλάκια (καλαμάκια). Σας παρακαλούμε, ενημερώστε τους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς των τάξεων στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να δοθεί στο παιδί σας φαγητό. Οι μαθητές/τριες εκείνη την ημέρα μπορούν, εάν επιθυμούν, να φορούν ένα αποκριάτικο αξεσουάρ ή και την αποκριάτικη στολή τους, χωρίς όμως να έχουν μαζί τους επικίνδυνα αντικείμενα όπως ψεύτικα σπαθιά, ρόπαλα, σπρέι, σερπατίνες ή κομφετί.
  • Τέλος, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 13.15΄-14.00΄ θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς  όλων των τάξεων η 3η τακτική γενική ενημέρωση και συζήτηση για την πρόοδο των μαθητών/τριών της τάξης συνολικά και θα δοθεί η βαθμολογία του Β΄ τριμήνου στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις. Τα παιδιά εκείνη τη μέρα θα σχολάσουν κανονικά στις 13.15΄ και θα πρέπει, σας παρακαλούμε, να αποχωρήσουν από τον χώρο του σχολείου, καθώς δεν προβλέπεται να υπάρχουν εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί για την εποπτεία τους. Στην περίπτωση που οι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα φύλαξης του παιδιού τους στο σπίτι, θα πρέπει να έχουν το παιδί υπό την άμεση εποπτεία τους, ώστε να μην περιφέρεται στο προαύλιο ή προκαλεί θόρυβο και εμποδίζεται η διαδικασία ενημέρωσης των γονέων και η λειτουργία του Ολοήμερου Τμήματος που εκείνη την ημέρα λειτουργεί κανονικά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την πολύτιμη συνεργασία σας!

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.