Γονική συγκατάθεση για τη συμμετοχή μαθητών/τριών στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Α2, Δ2 και Ε1 τάξεις του σχολείου μας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2023 συμμετέχουν σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με το έργο «A Christmas eTwinning project!»

Το eTwinning αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες με τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) συνεργάζονται μέσω μιας ασφαλούς διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι οι μαθητές/τριες διαφορετικών σχολείων της Ελλάδας και της Ευρώπης να ανταλλάξουν την εμπειρία των Χριστουγέννων στον τόπο τους, χρησιμοποιώντας διάφορα ψηφιακά ή συμβατικά εργαλεία της επιλογής τους. Συγκεκριμένα, θα δημιουργήσουν, διαδικτυακά, μια κοινή διαπολιτισμική χριστουγεννιάτική εμπειρία, στέλνοντας και σχολιάζοντας ευχετήριες κάρτες, σκέψεις, παραδόσεις, συνήθειες, συνταγές, κάλαντα κ.τ.λ. από όλη την περίοδο των Χριστουγέννων στην πατρίδα τους.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την έντυπη συγκατάθεση που δόθηκε σήμερα στους μαθητές/τριες των Α2, Δ2 και Ε1 τάξεων και να την επιστρέψετε με τα παιδιά σας στις εκπαιδευτικούς της τάξης μέχρι την Τρίτη 19/12/2023. Εάν δεν επιθυμείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλούμε ενημερώστε τες.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

………………………………………………………………………………………

ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ

Εγώ, ο/η κάτωθι υπογράφων/φουσα, γονέας ή κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας………………………………………………………………………………………………………….. της………τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, δηλώνω ότι συναινώ στη συμμετοχή του/της στο πρόγραμμα eTwinning με τη σχολική του/της τάξη κατά τη διάρκεια Δεκεμβρίου 2023.

Επίσης, δηλώνω ότι συναινώ στη δημοσίευση αρχείων (εργασιών, εικόνων, βίντεο) που ΔΕΝ θα φαίνεται το πρόσωπό του/της στην πλατφόρμα του eTwinning.

Υπογραφή Κηδεμόνα:

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.