Πρόσκληση για τη σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου-Ενδυμασία για την παρέλαση

Αγαπητοί γονείς

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, στις 9.00΄ σας προσκαλούμε στο προαύλιο του σχολείου μας όπου οι μαθητές-τριες της Ε΄ τάξης με τη συμμετοχή όλων των τάξεων θα παρουσιάσουν αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τα παιδιά εκείνη την ημέρα θα έρθουν στο σχολείο  8.45΄και θα σχολάσουν στις 10.30΄, ενώ το Ολοήμερο Τμήμα δεν θα λειτουργήσει. Τα λεωφορεία για τους μεταφερόμενους μαθητές θα έρθουν στο σχολείο κανονικά στις 8.00΄ και θα τους μεταφέρουν πίσω στις 10.30΄.

Για τον τρόπο συμμετοχής του σχολείου μας στην καθιερωμένη δοξολογία, το Σάββατο 28η Οκτωβρίου 2023, στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Ηρώο Ξυλοκάστρου και στην παρέλαση που θα πραγματοποιθεί αμέσως μετά θα ενημερωθείτε την επόμενη εβδομάδα, μετά την κοινοποίηση του προγράμματος  του εθνικού εορτασμού του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ενδυμασία παρέλασης: Στην παρέλαση, στην οποία θα συμμετέχουν οι τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄, η ενδυμασία των μαθητών/τριών είναι:

α) Αγόρια: λευκό πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μακρυμάνικο πουλόβερ και σκούρα παπούτσια.

β) Κορίτσια: λευκό καλσόν, σκούρα μπλε φούστα, λευκή μακρυμάνικη μπλούζα (φούτερ) και σκούρα παπούτσια. Στα κορίτσια θα δοθεί από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ.Σπύρο Δρόσο ένα φουλάρι που θα επιστραφεί αμέσως μετά την ημέρα της παρέλασης στο σχολείο.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.