Eπιστροφή στο σχολείο των δανεικών βιβλίων σχολικής βιβλιοθήκης και των επαναχρησιμοποιούμενων σχολικών βιβλίων των μαθητών/τριών- Χαμένα αντικείμενα και ρούχα στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς, καλό μήνα! Εν όψει της λήξης της σχολικής μας χρονιάς, σας παρακαλούμε αν υπάρχουν βιβλία που τα παιδιά σας έχουν δανειστεί από τη σχολική μας βιβλιοθήκη να τα επιστρέψουν σε αυτή ως την Παρασκευή 9/6/2023 το αργότερο. Επίσης, αν υπάρχουν στο σπίτι σας τα παρακάτω σχολικά βιβλία (όχι Τετράδια Εργασιών), τα οποία είναι επαναχρησιμοποιούμενα, θα πρέπει τα παιδιά να τα επιστρέψουν άμεσα στους/στις Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς των τάξεων στην καλύτερη δυνατή κατάσταση:  

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ (Α, Β, Γ), ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (Α, Β,), ΜΟΥΣΙΚΗ (Α), ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Α,Β)

 Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΗ (Β)

 Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ (Γ,Δ), ΜΟΥΣΙΚΗ (Γ,Δ) ,  ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Γ,Δ)

 Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ

 Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ(Ε, ΣΤ),),  ΜΟΥΣΙΚΗ (Ε), ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (Ε,ΣΤ)

 ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΗ ( ΣΤ)

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως στο γραφείο των εκπαιδευτικών, υπάρχουν αρκετά ρούχα και πράγματα των παιδιών, που τα παιδιά δεν αναγνωρίζουν. Στην περίπτωση που κατά τη γνώμη σας, τα παιδιά σας έχουν χάσει κάτι, σας παρακαλούμε να έρθετε ως τις 15/6/2023 στο γραφείο των εκπαιδευτικών και αφού τα αναγνωρίσετε να τα παραλάβετε. Τα εναπομείναντα θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

   H Διευθύντρια του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.