Ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη όλων των τάξεων στο Σπήλαιο Κάψια Αρκαδίας

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, το σχολείο μας έχει προγραμματίσει ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη για όλες τις τάξεις, στον χώρο του Σπηλαίου Κάψια Αρκαδίας. Οι μαθητές/τριες θα επισκεφτούν το Σπήλαιο Κάψια, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας με τη σπηλαιολογική αξία και την απαράμιλλη ομορφιά του, που το καθιστούν ένα από τα πιο σημαντικά της Ελλάδας. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης θα περιηγηθούν, εκτός αυτού, στην Τρίπολη και θα επισκεφτούν και το Πολεμικό Μουσείο της, συμμετέχοντας δωρεάν σε βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης με σκοπό να γνωρίσουν τοπόσημα της σύγχρονης Τριπολιτσάς που συνδέονται με την ιστορία της κατά τον Αγώνα του 1821.

Τα παιδιά όλων των τάξεων, μετά τα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον περιφραγμένο χώρο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σπηλαίου Κάψια, γι΄ αυτό θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και καπέλο. Τέλος, θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό, για να φάνε δεκατιανό και μεσημεριανό, εκτός αν επιθυμούν να παραγγείλουν μεσημεριανό από το φαγητό του Εστιατορίου του Σπηλαίου Κάψια, στο οποίο θα γευματίσουμε όλοι μαζί το μεσημέρι. Στην περίπτωση* που επιθυμείτε να παραγγείλει το παιδί σας από το εστιατόριο μεσημεριανό, σας παρακαλούμε να τσεκάρετε στη δήλωσή σας ένα από τα σχολικά μενού που μας πρότεινε ο ιδιοκτήτης του, ώστε έγκαιρα να προμηθευτεί για τα παιδιά φρέσκο κρέας και πατάτες και να έχει ετοιμάσει στην ώρα τους όλα τα γεύματα.

Ώρα αναχώρησης: 7:45

Ώρα επιστροφής :17:00

Για την έγκαιρη  οργάνωση της εκδρομής παρακαλούμε να φέρετε ως την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, το αργότερο, τη δήλωση στους Υπεύθυνους Εκπαιδευτικούς των παιδιών και το εισιτήριο του λεωφορείου που μαζί με την ξενάγηση στο Σπήλαιο Κάψια είναι συνολικά 16 €. Όποια παιδιά παραγγείλουν μενού από το εστιατόριο, θα πρέπει να φέρουν επιπρόσθετα στους εκπαιδευτικούς τους και τα χρήματα για το γεύμα τους.

Υπεύθυνη Δήλωση

Ο/Η ………………………………………………. κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. ………………………………. της … τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη που οργάνωσε το σχολείο του, την Πέμπτη 18  Μαΐου 2023, στο Σπήλαιο Κάψια (όλες οι τάξεις) και Τρίπολη (Στ΄ τάξη) Αρκαδίας.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

 *Παρακαλούμε τσεκάρετε μεσημεριανό μενού, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε μεσημεριανό γεύμα για το παιδί σας στο Εστιατόριο του Σπηλαίου Κάψια, διαφορετικά τσεκάρετε το τελευταίο κουτάκι:

Μεσημεριανό γεύμα Τιμή Βάζετε Χ σε ένα κουτάκι ανάλογα με την επιλογή σας.
Club σάντουιτς, πατάτες τηγανητές και φρουτοχυμό 6 €
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο, πατάτες τηγανητές και φρουτοχυμό 6 €
2 σουβλάκια χοιρινά, πατάτες τηγανητές και φρουτοχυμό 6 €
Μακαρόνια με κιμά και φρουτοχυμό 5,5 €
Burger (Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τυρί, ντομάτα, μαρούλι), πατάτες τηγανητές και φρουτοχυμό 6,5 €
Το παιδί μου θα φέρει δικό του μεσημεριανό γεύμα

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.