Συγκέντρωση τροφίμων-Συνάντηση γονέων-εκπαιδευτικων-Εκκλησιασμός μαθητών/τριών

Αγαπητοί γονείς, σας υπενθυμίζουμε πως τα τρόφιμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα τα συγκεντρώνουμε ακόμα ως και την Τετάρτη στις 14/12/2022 στο Γραφείο Διδασκόντων του σχολείου μας.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, πως τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 13.15΄-14.00΄ θα γίνει η 2η τακτική επικοινωνία εκπαιδευτικών-γονέων για την πρόοδο των μαθητών-τριών όλων των τάξεων στο Α΄ τρίμηνο και θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών-τριών (Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων). Στα παρακαλούμε, για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου εκείνη την ημέρα να μην παραμείνουν οι μαθητές/τριες  που σχολάνε στις 13.15΄ στον προαύλιο χώρο. Τα Ολοήμερα Τμήματα εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, έχουμε προγραμματίσει στο πρώτο διδακτικό δίωρο εκκλησιασμό όλων των τάξεων στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου, όπου τα παιδιά θα μεταφερθούν με τα πόδια. Όσα παιδιά επιθυμείτε να κοινωνήσουν, να ενημερώσουν τους/τις εκπαιδευτικούς τους. Στη συνέχεια τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο πλαίσιο του σχολικού προγράμματος σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και θα κεραστούν από τον Σύλλογο Γονέων μας χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα. Τα Ολοήμερα Τμήματα εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η Διεύθύντρια του Σχολείου

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.