ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-23

Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών της Στ΄τάξης, σας ενημερώνουμε πως η εγγραφή των παιδιών σας στο γυμνάσιο θα γίνει αυτοδίκαια με εσωτερικές διαδικασίες μεταξύ των  σχολείων. Εσείς θα μεριμνήσετε, μόνο, για τη συμπλήρωση και έγκαιρη προσκόμιση μέχρι 10/6/2022 στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων των Ατομικών Δελτίων Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ) που δόθηκαν σήμερα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Στ΄ τάξης, προκειμένου να σταλούν  με τη λήξη του διδακτικού έτους για την εγγραφή τους στο 2o Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου.

Τα Α.Δ.Υ.Μ. μπορούν να συμπληρωθούν από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα  ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία).

Στην περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να προσκομίσετε το ΑΔΥΜ στο δημοτικό σχολείο, θα πρέπει να το προσκομίσετε στο γυμνάσιο, συμπληρωμένο, στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.

               Η διευθύντρια του σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.