Επείγον! Οδηγίες στους γονείς της Στ1 τάξης

 Αγαπητοί γονείς, των μαθητών/τριών της Στ1 τάξης, πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως μαθητής του τμήματος που ήταν χθες στο σχολείο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ως εκ τούτου, όλα τα παιδιά της Στ1 τάξης που ήταν  χθες στο σχολείο θεωρούνται στενές επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και τις σχολικές συνθήκες οφείλουν να κάνουν:

Οι ανεμβολίαστοι ή χωρίς ιστορικό νόσησης τελευταίου τριμήνου μαθητές/τριες της Στ1΄ τάξης:

Πέμπτη 24/3/2022 στις 8.00΄: Ράπιντ τεστ, δωρεάν, με την ευγενική προσφορά του φαρμακείου συνεργαζόμενων φαρμακοποιών «Ηπιόνη», στην πλατεία του Αγίου Βλασίου ΞυλοκάστρουΣτη συνέχεια θα έρθουν στο σχολείο για τη γιορτή, εφόσον το αποτέλεσμα βρεθεί αρνητικό.

Παρασκευή  25/3/2022 πρωί πριν την άφιξή τους στην παρέλαση: Σελφ τεστ.

 Σάββατο 26/3/2022: Σελφ τεστ.

Κυριακή  27/3/2022: Σελφ τεστ

Δευτέρα 28/3/2022: Ένα ράπιντ τεστ στο κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου. Στη συνέχεια θα έρθουν στο σχολείο, εφόσον το αποτέλεσμα βρεθεί αρνητικό.

Από Τρίτη κανονικά τους τακτικούς τους ελέγχους.

Οι εμβολιασμένοι/ες ή με ιστορικό νόσησης τελευταίου τριμήνου μαθητές/τριες της Στ1΄ τάξης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ οφείλουν να κάνουν, επιπλέον, των τακτικών τους αυτοδιαγνωστικών τους ελέγχων (σελφ τεστ):

Κυριακή 27/3/2022: Ένα σελφ τεστ που θα δηλωθεί στο edupass.

Δευτέρα 28/3/2022:Το πρωί θα επιδείξουν, όταν έρθουν στο σχολείο, τη βεβαίωση αρνητικού σελφ τεστ της προηγούμενης ημέρας στους εκπαιδευτικούς.

Από Τρίτη κανονικά τους τακτικούς τους ελέγχους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.