Εκπαιδευτική επίσκεψη Ε΄τάξης στον Αρχαιολογικό χώρο – Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022το σχολείο μας έχει προγραμματίσει για τους/τις μαθητές/τριες της Ε΄ τάξης, εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο – Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και τη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. Οι μαθητές/τριες θα ξεναγηθούν στον Αρχαιολογικό χώρο – Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα «Το μαύρο βιβλίο των χρωμάτων» της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά το πρωί στις 8:10.Ώρα επιστροφής  στο σχολείο: περίπου στις 14:00.Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους κολατσιό και νερό. Τιμή εισιτηρίου λεωφορείου: 11€.

Για την έγκαιρη  οργάνωση της εκδρομής, παρακαλούμε να φέρετε τη δήλωση στην εκπαιδευτικό της τάξης, ως την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, το αργότερο.

………………………………………………………………………………….

Υπεύθυνη Δήλωση

Ο/Η ………………………………………. κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας ……………… … της Ε΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική επίσκεψη που οργανώνει το σχολείο του, την Τρίτη 22Μαρτίου 2022, στον Αρχαιολογικό χώρο – Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου και στη Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.