Σχολικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 Αγαπητοί γονείς

  • Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, στο πρώτο διδακτικό δίωρο, θα γίνει αφιέρωμα σε όλες τις τάξεις, παρουσία των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τα παιδιά θα πρέπει να είναι στο σχολείο  στις 8.15΄και στις 9.40΄ θα σχολάσουν. Τα λεωφορεία για τα μεταφερόμενα παιδιά θα έρθουν το πρωί κανονικά και θα μεταφέρουν τα παιδιά με το τέλος των εκδηλώσεων στις 9.40. Το Ολοήμερο Σχολείο δεν θα λειτουργήσει εκείνη την ημέρα.
  • Για τον τρόπο συμμετοχής του σχολείου μας στην καθιερωμένη δοξολογία, την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου 2021, στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στο Ηρώνο Ξυλοκάστρου και στην παρέλαση που θα πραγματοποιθεί αμέσως μετά θα ενημερωθείτε την επόμενη εβδομάδα, μετά την κοινοποίηση του προγράμματος  του εθνικού εορτασμού του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
  • Ενδυμασία παρέλασης: Στην παρέλαση, στην οποία θα συμμετέχουν οι τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄, η ενδυμασία των μαθητών/τριών είναι:
  • α) Αγόρια: λευκό πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μακρυμάνικο πουλόβερ και σκούρα παπούτσια.
  • β) Κορίτσια: λευκό καλσόν, σκούρα μπλε φούστα, λευκή μακρυμάνικη μπλούζα (φούτερ) και σκούρα παπούτσια. Στα κορίτσια θα δοθεί από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ.Σπύρο Δρόσο ένα φουλάρι που θα επιστραφεί αμέσως μετά την ημέρα της παρέλασης στο σχολείο.                                                                                                                                                                                                                                        Η διευθύντρια του σχολείου
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.