Επείγουσες ενημερώσεις

   Αγαπητοί γονείς

1.       Σας ενημερώνουμε πως σήμερα Τετάρτη 15/9/2021 όλα τα παιδιά του σχολείου θα πρέπει να κάνουν στο σπίτι τον 2οαυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχετε προμηθευτεί δωρεάν από το φαρμακείο. Αύριο Πέμπτη 16/9/2021 κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο θα εισέλθουν στο προαύλιο του σχολείου, επιδεικνύοντας στις/στους εκπαιδευτικούς την έντυπη ή χειρόγραφη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματός του. Στην περίπτωση βεβαίωσης θετικού αποτελέσματος,τα παιδιά ΔΕΝ έρχονται στο σχολείο, παραμένουν σε περιορισμό στο σπίτι και εντός 24 ωρών μεταβαίνουν σε δημόσια δομή υγείας ή σε ιδιώτη ιατρό με τη βεβαίωση θετικού αποτελέσματος για επαναληπτικό έλεγχο και παροχή οδηγιών από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.). Παράλληλα ενημερώνουν ΑΜΕΣΑ τη διευθύντρια του σχολείου, προκειμένου να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες σύμφωνα με τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 στο σχολείο.

2.       Σας υπενθυμίζουμε, επίσης, όσοι δεν έχετε φέρει την έντυπη δήλωση με τους συνοδούς των μαθητών που δόθηκε σε όλα τα παιδιά την ημέρα του Αγιασμού, να την επιστρέψετε με τα παιδιά  άμεσα στους εκπαιδευτικούς της τάξης τους.

3.       Τέλος, υπενθυμίζουμε, μόνο στους γονείς των παιδιών της Δ΄ τάξης, πως πρέπει να φέρουν στην εκπαιδευτικό της τάξης (όσοι δεν το έχουν φέρει ακόμα) το αργότερο ως το τέλος του Σεπτεμβρίου 2021, το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.), που τους έχει σταλεί από την προηγούμενη σχολική χρονιά, συμπληρωμένο από δημόσιους ή ιδιώτες γιατρούς, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο μάθημα της γυμναστικής και στις αθλητικές εκδηλώσεις του σχολείου.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας!

 

Η διευθύντρια του σχολείου

 

Σοφία Χρόνη

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.