Λήξη σχολικής χρονιάς 2020-21

 

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε πως,

  • φέτος, λόγω των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια όλων των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις των μαθητών/τριών μας θα γίνουν στο προαύλιο του σχολείου μας την Τετάρτη 23/6/2021 για τις Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεις και την Πέμπτη 24/6/2021 για τις Α΄,Β΄,Γ΄ τάξεις, παρουσία μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τις δυο πρώτες πρωινές ώρες και το υπόλοιπο πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα αυτές τις ημέρες  θα λειτουργήσει κανονικά. Τα παιδιά, θα χρειαστεί να φορούν καπέλα και αθλητικά παπούτσια.
  • Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, την ημέρα λήξης της σχολικής μας χρονιάς, όλοι οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, προκειμένου να παραλάβουν τους Τίτλους Προόδου και Σπουδών που θα απονεμηθούν σε όλα τα παιδιά, καθώς και τις βαθμολογίες γ΄ τριμήνου στις Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης θα παραλάβουν, επιπλέον και ένα αναμνηστικό δώρο από τον Σύλλογο Γονέων μας. Όλοι/ες οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου  θα έρθουν το πρωί κανονικά και θα σχολάσουν στις 9.00΄. Τα παιδιά που μετακινούνται με λεωφορείο και ταξί από τα Καρυώτικα και το Ζεμενό θα έρθουν εκείνη την ημέρα το πρωί κανονικά με το λεωφορείο στις 8.00΄ και θα φύγουν στις 9.00΄από το σχολείο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση  και την αμέριστη στήριξή σας και σε αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

                                                   Η Διευθύντρια του Σχολείου, Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.