Σημαντικές υπενθυμίσεις

Αγαπητοί γονείς

1. Σας παρακαλούμε πολύ, όσοι δεν έχετε ακόμα δημιουργήσει μαθητικό λογαριασμό για κάθε μαθητή/τρια, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουμε δώσει στην ανακοίνωση της 25/3/2020, θα πρέπει να τον δημιουργήσετε άμεσα!
2. Μετά τη δημιουργία του μαθητικού λογαριασμού των παιδιών θα πρέπει να μπείτε στην ηλεκτρονική τάξη (αναζητήστε ητάξη στο γκούγκλ) κάνοντας σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχετε πάρει. Στη συνέχεια θα πρέπει να πατήσετε την πράσινη ταμπελίτσα «Εγγραφή σε μάθημα» και να εγγραφείτε στα μαθήματα, επιλέγοντας (κάνοντας κλικ) στα κουτάκια των μαθημάτων της τάξης του παιδιού σας από τη λίστα μαθημάτων που υπάρχουν στο σχολείο μας. Μόνο έτσι μπορείτε βλέπετε όλες τις εργασίες που αναθέτει ο εκπαιδευτικός και να επιστρέφονται στα παιδιά σας αξιολογημένες ή τα παιδιά να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους!
Το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πιο εύκολα την παραπάνω διαδικασία:
  
3. Σας παρακαλούμε όσοι γονείς έχετε ευχέρεια με τις νέες τεχνολογίες, βοηθήστε τους γονείς που δυσκολεύονται, προκειμένου να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε συντομότερα και καλύτερα τις δυνατότητες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά!
Η διευθύντρια του σχολείου
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.