ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

      3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ                                9/12/2019
                                                                        
       3dimxilok.blogspot.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
v   Αγαπητοί γονείς, σας υπενθυμίζουμε πως τα τρόφιμα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα τα συγκεντρώνουμε ακόμα ως την Τετάρτη στις 11/12/2019 στο Γραφείο Διδασκόντων του σχολείου μας.
v  Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 13.15΄-14.00΄ θα γίνει η 2ητακτική επικοινωνία εκπαιδευτικών-γονέων για την πρόοδο των μαθητών-τριών όλων των τάξεων στο Α΄ τρίμηνο και θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών-τριών ( Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων).
v  Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 (εάν δεν βρέχει) έχουμε προγραμματίσει στο πρώτο διδακτικό δίωρο εκκλησιασμό όλων των τάξεων στον Άγιο Βλάση, όπου τα παιδιά θα μεταφερθούν με τα πόδια. Όσα ενδιαφέρονται να κοινωνήσουν, να ενημερώσουν τους/τις εκπαιδευτικούς τους. Την ίδια μέρα στις 10.00΄ οι μαθητές/τριές μας, συμμετέχοντας στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης θα ψάλλουν μαζί με τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην πλατεία του Αγίου Βλασίου, όπου σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και εσείς. Παράλληλα, στην πλατεία θα υπάρχει το παζάρι του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου μας, ενώ και οι δυο σύλλογοι γονέων των σχολείων θα προσφέρουν στα παιδιά χριστουγεννιάτικά δωράκια και γλυκίσματα. Το υπόλοιπο σχολικό πρόγραμμα εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά. Στην περίπτωση που επιτρέπετε στα παιδιά σας να συμμετάσχουν σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, σας παρακαλούμε να φέρετε υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη δήλωση.
……………………………………………………………………………………………………
Υπεύθυνη Δήλωση
Ο/Η ……………………………………………………………….., κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. …………………… της …. τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσε το σχολείο του τη Δευτέρα  23 Δεκεμβρίου 2019 στην πλατεία Ξυλοκάστρου.
                                             
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.