ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

      3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ                                7/12/2018
                                                                        
       3dimxilok.blogspot.com
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Σχετική εικόνα

   

                 Αγαπητοί γονείς                     

   
v  Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του σχολικού ωραρίου,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, οι μαθητές/τριες θα στολίσουν, με στολίδια που κατασκεύασαν στις τάξεις τους, το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο προαύλιο του σχολείου μας και θα κεραστούν με εδέσματα από τον μπουφέ που έχουν ετοιμάσει για αυτούς.
v  Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13.15΄-14.00΄ θα γίνει η 2ητακτική επικοινωνία εκπαιδευτικών-γονέων για την πρόοδο των μαθητών-τριών όλων των τάξεων στο Α΄ τρίμηνο και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών-τριών ( Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων). Σας υπενθυμίζουμε πως μέχρι τις 13/12/2018 θα μαζεύουμε και τρόφιμα και χειμωνιάτικα ρούχα στο γραφείο των δασκάλων για το «Χαμόγελο του παιδιού».
v  Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 11.00΄ και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 10.00΄ (εάν δεν βρέχει) οι μαθητές/τριές μας θα ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα στην πλατεία του Αγίου Βλασίου, όπου θα μεταφερθούν με τα πόδια και όπου, παράλληλα, θα υπάρχει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας. Στην περίπτωση που επιτρέπετε στα παιδιά σας να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, σας παρακαλούμε να φέρετε υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη δήλωση.
v  Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι για την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 έχουμε προγραμματίσει στο πρώτο διδακτικό δίωρο εκκλησιασμό όλων των τάξεων στον Άγιο Βλάση. Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να κοινωνήσουν, να ενημερώσουν τους/τις δασκάλους/ες τους. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά.
……………………………………………………………………………………………………
Υπεύθυνη Δήλωση
Ο/Η ……………………………………………………………….., κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. …………………… της …. τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου, δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργάνωσε το σχολείο του την Παρασκευή 14 και  21 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία Ξυλοκάστρου.
                                               ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.