ANAKOINΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ 3Ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                                   19/10/2018
               3dimxilok.blogspot.com
               Τηλ. 274302429
                                                                  
ANAKOINΩΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
           Αγαπητοί γονείς
  • Σας ενημερώνουμε, για τον προγραμματισμό σας, πως την ημέρα Τετάρτη στις 31/10/2018 αλλά και στις 7/11/2018 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω συνδικαλιστικών αδειών των εκπαιδευτικών.
  • Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, στις 10.00΄ σας προσκαλούμε στο προαύλιο του σχολείου μας όπου οι μαθητές-τριες της Ε΄ τάξης με τη συμμετοχή της Δ΄ τάξης θα παρουσιάσουν αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με τίτλο «Λοιπόν, έχουμε πόλεμο!». Τα παιδιά εκείνη την ημέρα θα έρθουν στο σχολείο στις 10.00΄και θα σχολάσουμε στις 11.30΄, ενώ το Ολοήμερο Τμήμα δεν θα λειτουργήσει. Τα λεωφορεία για τους μεταφερόμενους μαθητές θα έρθουν στο σχολείο κανονικά στις 8.00΄ και θα τους μεταφέρουν πίσω στις 11.30΄.
  • Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, στις 9.30΄, τα παιδιά των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων θα πρέπει να βρίσκονται με τις στολές τους στην πλατεία του Αγίου Βλασίου για τη δοξολογία, την κατάθεση στεφάνου στο ηρώο και την παρέλαση*.
*Αν βρέχει τα παιδιά θα τα παραλάβετε στο τέλος της δοξολογίας από την εκκλησία. Στην περίπτωση αυτή, στο ηρώο για την κατάθεση στεφάνου μπορούν να έρθουν τα παιδιά μόνο με συνοδεία και ευθύνη των γονέων τους.
Ενδυμασία παρέλασης: Στην παρέλαση, στην οποία θα συμμετέχουν οι τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄, η ενδυμασία των μαθητών είναι:
 α) Αγόρια: λευκό πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρο μπλε μακρυμάνικο πουλόβερ και σκούρα παπούτσια.
β) Κορίτσια: λευκό καλσόν, σκούρα μπλε φούστα, λευκή μακρυμάνικη μπλούζα (φούτερ) και σκούρα παπούτσια. Στα κορίτσια θα δοθεί από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ.Σπύρο Δρόσο ένα φουλάρι που θα επιστραφεί αμέσως μετά την ημέρα της παρέλασης στο σχολείο.

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.