ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
                                                                                                                 12/2/2018
 Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 το σχολείο μας έχει προγραμματίσει για την Στ΄ τάξη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10.00΄: Αναχώρηση από το σχολείο
13.00΄-14.30΄: Παρακολούθηση εκπαιδευτικού προγράμματος στη Βουλή των Ελλήνων. Οι μαθητές/τριες θα ξεναγηθούν στο κτήριο του Κοινοβουλίου και θα ενημερωθούν για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Βουλής, καθώς και για τις βασικές αρχές και αξίες του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό για να κολατσίσουν εκεί.
16.30΄ περίπου: Επιστροφή στο σχολείο
Ύστερα από την ευγενική χορηγία του Συλλόγου Γονέων μας, των εσόδων από το μαθητικό χριστουγεννιάτικο παζάρι για τη μείωση του εισιτηρίου, το εισιτήριο του λεωφορείου ανέρχεται  στα 8€.
Για την έγκαιρη  οργάνωση της εκδρομής παρακαλούμε να φέρετε τη δήλωση και τα χρήματα, στους εκπαιδευτικούς της τάξης την Παρασκευή16 Φεβρουαρίου 2018, το αργότερο.
……………………………………………………………………………………………………………………………….
Υπεύθυνη Δήλωση
Ο/Η ………………………………………. κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. …………………… της  Στ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην εκδρομή που οργάνωσε το σχολείο του στην Αθήνα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.