ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ                                                8/12/2017
              3dimxilok.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
            Αγαπητοί γονείς 
v  Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 δεν θα λειτουργήσει λόγω επιμορφωτικής ημερίδας όλων των εκπαιδευτικών. 
v  Την  Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.25΄ θα γίνει από τους εκπαιδευτικούς  ή 2η τακτική συνάντηση Α΄τριμήνου με γονείς για την πρόοδο των μαθητών-τριών όλων των τάξεων  και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών-τριών ( Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων). Τα παιδιά του πρωινού προγράμματος εκείνη τη μέρα θα σχολάσουν στις 12.25΄ ενώ το Ολοήμερο  θα λειτουργήσει ως τις 14.00΄ χωρίς σίτιση. Tα μεταφερόμενα παιδιά θα φύγουν στις 12.25΄ με τα λεωφορεία.
v  Tην Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 θα γίνει μεταφορά του ωραρίου του σχολείου στις απογευματινές ώρες. Οι μαθητές όλων των τάξεων δεν θα έρθουν το πρωί στο σχολείο, αλλά στις 19.00΄ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός»  στην εκδήλωση και το παζάρι που ετοίμασαν για τα Χριστούγεννα και που σας περιμένουν να χαρείτε μαζί τους. Τα παιδιά θα παραλάβετε με το τέλος της εκδήλωσης.

v  Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 έχουμε προγραμματίσει στο πρώτο διδακτικό δίωρο εκκλησιασμό όλων των τάξεων στον Άγιο Βλάση. Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να κοινωνήσουν να ενημερώσουν τους/τις δασκάλους/ες τους. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά.
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.