ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3ΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
                                                                                                                                 30/11/2017
Αγαπητοί γονείς, με αφορμή την τιμητική διάκριση του σχολείου μας, στον διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, με την «Εύφημο Μνεία» από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά και με την ευγενή προσφορά του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τη δωρεάν μετακίνηση των μαθητών της Στ΄ τάξης, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση βράβευσης, οργανώνουμε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 εκδρομή στην Αθήνα για τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Με την ευκαιρία αυτή σε συνεργασία με το σχολείο, εξασφαλίσαμε τη δυνατότητα για επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής, όπου όποιοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την πολυθεαματική και διαδραστική έκθεση εικαστικών έργων του Ολλανδού ζωγράφου Van Gong με την τιμή για γκρουπ 11για τα παιδιά και 13για τους συνοδούς που θα έχουν  την ευθύνη της επίβλεψης τους. Οι συνοδοί-ενήλικες μπορούν να συνοδεύουν περισσότερα από ένα παιδιά. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, προτεραιότητα θα δοθεί στα παιδιά και σε ένα τουλάχιστον άτομο που θα τα συνοδεύει.
 Ώρα αναχώρησης 8.00΄ και ώρα επιστροφής 17.00΄ περίπου. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό για να κολατσίσουν εκεί.
Για την έγκαιρη  οργάνωση της εκδρομής παρακαλούμε να φέρετε τη δήλωση στους εκπαιδευτικούς των τάξεων ως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 το αργότερο.
………………………………………………………………………………………………………………
Υπεύθυνη Δήλωση
Ο/Η ………………………………………. κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας …………………….. …………………… της Στ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου δηλώνω ότι επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική εκδρομή που οργάνωσε  ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου του το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην  Αθήνα.
ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΟΔΟΥ:…………………………………………………………………………………………….

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.