ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ , ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ & ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

 ΒΑΡΔΑΒΕΙΟ 3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ                                   19/10/2015
                   
3dimxilok.blogspot.com
                                                                          
Τηλ. 2743024292                                                                                                                                                                                                                   
ANAKOINΩΣΕΙΣ
.
·        Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε  ότικάθε Πέμπτη λειτουργεί, ήδη, η  μαθητική δανειστική μας βιβλιοθήκη . Σας παρακαλούμε να παροτρύνετε και εσείς τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους να απολαμβάνουν (αν χρειαστεί και μαζί σας) ένα βιβλίο και να είναι υπεύθυνα για την ακεραιότητα και την επιστροφή του στο σχολείο κάθε Πέμπτη που λειτουργεί η βιβλιοθήκη μας (το αργότερο σε ένα μήνα στην περίπτωση μεγάλου βιβλίου).
·        Την  Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
·        Tην Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, στις 9.00΄ σας προσκαλούμε στο χώρο του σχολείου μας όπου οι μαθητές-τριες των Δ΄ τάξεων με τη συμμετοχή των μαθητών των Α΄ και Β΄ τάξεων θα παρουσιάσουν   αφιέρωμα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τα παιδιά εκείνη την ημέρα θα έρθουν στο σχολείο στις 9.00΄και θα σχολάσουμε στις 10.30΄ ενώ το Ολοήμερο Σχολείο δε θα λειτουργήσει.

·        Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, στις 9.30΄ τα παιδιά των Δ΄, Ε ΄, Στ΄τάξεων θα πρέπει να βρίσκονται με τις στολές τους στην πλατεία του Αγίου Βλασίου για τη δοξολογία και την παρέλαση.
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.